Nyheder

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoraftale med TTH Holstebro

5. marts 2022

Selvom der er 1 år tilbage af den nuværende hovedsponsoraftale, så har Vestjysk Bank valgt at forlænge deres aftale med TTH Holstebro. Dermed kommer Vestjysk Bank-logoet også i de kommende tre år til at være synlig på TTH Holstebros spillertrøjer, idet hovedsponsoraftalen er forlænget til 2025.

I de seneste 19 år har Vestjysk Bank været trofast hovedsponsor i TTH Holstebro. Og sådan bliver det ved med at være. 

- Jeg er utrolig glad og på klubbens vegne stolt over, at vi kan forlænge og udvide vores hovedsponsorat med Vestjysk Bank. Det er ikke nogen hemmelighed at vi har haft en smule ”negativ rente” i ligatabellen den seneste tid, og derfor er det ekstra dejligt at mærke den opbakning og tro på klubbens langsigtede projekt, som vi møder fra Vestjysk Bank, siger TTH-direktør John Mikkelsen, og forklarer betydningen af den nye hovedsponsoraftale:

- Forlængelsen giver os nogle muligheder, så vi kan fortsætte både den klubmæssige og sportslige udvikling af vores strategi i TTH Holstebro. Det giver ekstra kræfter i hele klubben, når en så stor partner som Vestjysk Bank sender os denne tilkendegivelse. Vi vil arbejde hårdt for, at vi sammen med fans, tilskuere, frivillige og sponsorer kan være et fyrtårn for kulturen og idrætten i Nordvestjylland siger John Mikkelsen.

TTH Holstebro er vigtig for Holstebro og Nordvestjylland
Hos Vestjysk Bank er der også stor glæde over det lange samarbejde med TTH Holstebro og over den ny aftale. 

- Der er ingen tvivl om, at TTH Holstebro har utrolig stor betydning for lokalsamfundet og erhvervslivet her i Nordvestjylland, og derfor er vi stolte over at bakke op om klubben. Vi har stor tillid til TTH Holstebro og deres planer for fremtiden, og det understreger vi med denne forlængelse af vores hovedsponsorat, fortæller Palle Hoffmann, regionsdirektør i Vestjysk Bank Holstebro, og fortsætter:

- Vi har gennem mange år haft et godt og gensidigt udbytterigt samarbejde med klubben, og vi er glade for, det nu fortsætter i yderligere tre år. Med et mål om at være Danmarks stærkeste lokalbank ligger det i vores DNA at bidrage til det omgivende lokalområde gennem vores sponsorater. Det er blandt andet muligt, fordi vi i Vestjysk Bank også mærker en kæmpestor lokal opbakning. Der er et ganske særligt sammenhold her i det Nordvestjyske.

Den nye aftale betyder at Vestjysk Bank nu bliver en del af Club2025. 
For yderligere information:

- Palle Hoffmann, regionsdirektør for Vestjysk Bank, mobil nr. 2322 6076
- John Mikkelsen, direktør TTH Holstebro, mobil nr. 2211 9959

Tilbage

keyboard_arrow_up