Nyheder

Vestjysk Bank forlænger sponsoraftale med MAGION

1. december 2021

Lige siden byggeplanerne for MAGION lå på tegnebrættet har Den Jyske Sparekasse været med ombord som hovedsponsor. I januar fusionerede sparekassen med Vestjysk Bank, som nu har forlænget sponsoraftalen med yderligere 3 år.

Vestjysk Bank har en klar ambition om at være Danmarks stærkeste lokalbank, og her spiller den lokale forankring en vigtig rolle. Derfor lægger banken vægt på at støtte op om lokalsamfundet.

- MAGION er et vigtigt samlingspunkt. Her kan man opleve alt fra koncerter til foredrag og være aktiv i foreningslivet. Det har stor betydning, at vi har sådan et multihus med mange forskellige tilbud, fordi det gør byen til et attraktivt sted at bo og leve. Derfor er vi rigtig glade for, at vi endnu en gang har forlænget vores aftale med MAGION om at være hovedsponsor, fortæller Dorthe Brinkmann, filialdirektør i Vestjysk Bank i Grindsted.

Også i MAGION glæder man sig over, at det gode samarbejde med Vestjysk Bank fortsætter.

- Aftalen med Vestjysk Bank er et stærkt fundament for MAGION. Det betyder, at vi kan bibeholde og samtidigt udvikle vores faciliteter og aktiviteter til gavn for kultur- og idrætslivet i lokalområdet, fortæller Henrik Steen-Andersen, centerleder i MAGION.

På baggrund af fusionen er alle tidligere DJS-skilte i MAGION blevet udskiftet, så der nu står Vestjysk Bank på facaden, og indenfor møder man Vestjysk Bank Hal 3 og Vestjysk Bank Arena.

Tilbage

keyboard_arrow_up