Nyheder

Vestjysk Bank fortsætter samarbejdet med LGF og forbedrer aftalen

4. februar 2021

Vestjysk Bank har været hovedsponsor i Lemvig Gymnastikforening i mere end 30 år og forlænger nu samarbejdet med yderligere 3 år.

I Lemvig Gymnastikforening glæder bestyrelsesformand, Hanne Sig Weibel sig over, at Vestjysk Bank fortsætter som hovedsponsor i klubben.

- Vi er Lemvig Kommunes største idrætsforening med over 1.200 medlemmer og flere hundrede frivillige hjælpere med en stor berøringsflade i hele lokalområdet. En forening af vores størrelse er afhængig af erhvervslivets opbakning. Vi er derfor meget glade for og stolte af, at Vestjysk Bank har forlænget samarbejdet med os i yderligere 3 år og dermed fortsætter som hovedsponsor i LGF. Det betyder meget for os, at Vestjysk Bank fortsat bakker op om vores forening, og gennem rigtig mange år har været med til at gå forrest, og vi glæder os til at fortsætte partnerskabet i yderligere 3 år, siger Hanne Sig Weibel.

Også afdelingsdirektør i Vestjysk Bank Lemvig, Henrik Klejnstrup Sørensen glæder sig over samarbejdet og forlængelsen af sponsoratet med LGF:

- Selvom ting i dag på alle måder går stærkt og nye ting kommer til, er et gammelt partnerskab en af de ting, som man ikke lige skifter ud – i hvert fald ikke når der er tale om et godt og gensidigt velfungerende partnerskab, siger Henrik Klejnstrup Sørensen, afdelingsdirktør i Vestjysk Bank Lemvig, og fortsætter:

- Et af kendetegnene ved et gammelt partnerskab, når det er bedst er, at vi kender hinanden. Vi ved, hvad vi hver især prioriterer og forventer af samarbejdet, og på den måde giver det optimal værdi for begge parter. Sådan et partnerskab har vi med LGF, og derfor er vi meget glade for, at partnerskabet fortsætter i de kommende 3 år. Vi ser selvfølgelig LGF som et af de store samlingspunkter for børn og voksne i vores lokalområde, og netop lokalområdet betyder meget for os i Vestjysk Bank. Det er vores markedsområde - og det er de mennesker, der vælger at bosætte sig her eller at drive sin virksomhed her, som vi lever af.

- Vestjysk Bank er en lokal bank med et solidt fundament i det område, vi er en del af. Vi er stolt sponsor i mange foreninger og klubber i vores markedsområde, fordi vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. Vi er lokalt engageret, og vi bakker gerne op om initiativer, der er med til at sikre vores område som et godt og attraktivt område at bo i, slutter Henrik Klejnstrup Sørensen, Vestjysk Bank Lemvig.

For yderligere oplysninger:
Hanne Sig Weibel, bestyrelsesformand Lemvig Gymnastikforening, tlf. 20241221, mail: hanne.sig.weibel@gmail.com

Henrik Klejnstrup Sørensen, afdelingsdirektør Vestjysk Bank Lemvig, tlf. 96632355, mail: hks@vestjyskbank.dk

 

Tilbage

keyboard_arrow_up