Nyheder

Vestjysk Bank har ansat Mogens Høj i en ny stilling som erhvervsdirektør

7. juni 2017

Erhvervsdirektøren får ansvaret for den overordnede håndtering af Vestjysk Banks erhvervskunder.

Mogens Høj skal, med reference til direktionen, udarbejde koncepter og arbejdsmetoder til, i samarbejde med bankens regioner og afdelinger at sikre en optimal forretningsmodel for banken gennem handlingsorienteret og hurtig håndtering af erhvervskundernes ønsker og behov.

Vestjysk Bank er en erhvervsbank med 70 procent af udlånet til erhvervskunder.

Området er således essentielt for Vestjysk Bank, og direktionen, med Jan Ulsø Madsen som administrerende direktør, har ønsket at få yderligere fokus på og styrke salgsindsatsen på dette område. Indtil nu har Jan Ulsø Madsen selv taget sig af Erhvervsområdet i banken og denne opgave bliver nu styrket med oprettelsen af den nye stilling som erhvervsdirektør og ansættelsen af Mogens Høj.

Mogens Høj kommer til banken fra en stilling som afdelingsdirektør i Jyske Bank. Han har endvidere været erhvervsdirektør for Danmark i BankNordik, regionsdirektør i FIH og erhvervsdirektør for finanscenter Jylland Midt i Danske Bank.

Mogens Høj er 54 år og har en Executive MBA fra SIMI i København. Han er gift og har en voksen søn.

”Jeg ser frem til rigtigt at komme i gang i mit nye job i Vestjysk Bank”, siger erhvervsdirektør Mogens Høj, og fortsætter ”Vestjysk Bank er to år i træk, i en kundeundersøgelse foretaget af Finanssektorens Uddannelsescenter, kåret som den bank, blandt store banker, der har de mest tilfredse erhvervskunder. Det viser, at vi står på et godt fundament, som vi kan udvikle sammen med vore eksisterende og nye kunder".

For yderligere informationer kontakt:

Erhvervsdirektør Mogens Høj, tlf.: 96632006, e-mail: mh@vestjyskbank.dk

Tilbage

keyboard_arrow_up