Nyheder

Vestjysk Bank har vokseværk og beskæftiger nu cirka 300 medarbejdere i Herning

9. juni 2022

Kun et år efter at Vestjysk Bank flyttede hovedsædet og 150 medarbejdere til Birk, beskæftiger banken nu cirka 300 medarbejdere fordelt på tre lokationer i Herning Kommune. Direktør tror på, at endnu flere kollegaer kommer til.

Adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen foran hovedsædet på Industrivej Syd 13C i Birk.

Det går godt i Vestjysk Bank, som i 2021 leverede det bedste resultat i bankens historie. Det var også historisk, da Vestjysk Bank efter fusionen med Den Jyske Sparekasse flyttede hovedsædet fra henholdsvis Lemvig og Grindsted til Industrivej Syd i Birk. Og her et år efter den store flyttedag gør administrerende bankdirektør Jan Ulsø Madsen status:

- Vi er landet solidt i det midtjyske og er utrolig glade for at være kommet til Herning. Vi har jo altid haft en velfungerende filial i midtbyen, men det giver noget ekstra opmærksomhed og pondus, at hovedsædet nu ligger her, og vi på den måde er blevet Herning-banken, siger Jan Ulsø Madsen.

Siden hovedsædet flyttede til Birk, er yderligere 80 medarbejdere i bankens Back Office flyttet til Herning. De holder til i BEC-bygningen på Dalgas Alle. Derudover er bankens 28 medarbejdere i Kundeservice blevet samlet ovenpå Vestjysk Banks filial på Dalgasgade. Alt i alt arbejder cirka 300 Vestjysk Bank-medarbejdere nu i Herning.

- Vi har nu samlet alle stabsfunktioner på lokationer i Herning Kommune. Det fungerer rigtig godt, og vi har travlt. Derfor har vi også ansat en del nye medarbejdere indenfor det sidste år. Her mærker vi, at Herning er et knudepunkt, og at vi dermed kan tiltrække flere dygtige kolleger. Jeg vil da tro, at vi over den kommende tid måske bliver endnu flere, hvis den nuværende udvikling fortsætter, fortæller Jan Ulsø Madsen.

Fokus på områdets erhvervskunder

Vestjysk Bank har både privat- og erhvervskunder, men er i den seneste tid gået endnu mere efter at tiltrække små og mellemstore virksomheder som kunder til banken. Det er et led i en klar strategi, hvor erhvervskunderne i dag fylder ca. 70 procent og privatkunderne de sidste 30 procent.  

- Vi kan se, at vi med hurtig og lokal beslutningskraft, konkurrencedygtige priser og stor indsigt i kundernes forretning står rigtig stærkt overfor mange virksomheder, også her i Herning. Både indenfor f.eks. sundhed og grøn energi oplever vi, at en del flere kunder er kommet til, og vi sammen formår at styrke kundernes forretning, trods usikre tider og uforudsigelighed i økonomien, fastslår Jan Ulsø Madsen.

Yderligere oplysninger:
Kontakt adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen på tlf. 96 63 21 04

 

Tilbage

keyboard_arrow_up