Nyheder

Vestjysk Bank indfører positiv rente på opsparingsprodukter

14. september 2022

Kunderne i Vestjysk Bank kan se frem til mere normale tilstande, når banken pr. 1. oktober indfører positive indlånsrenter på en række opsparingsprodukter for privatkunder samt ophæver den negative indlånsrente for erhvervskunder. Samtidig bliver udlånsrenten hævet med 0,75 procentpoint for både privat- og erhvervskunder.

Nationalbanken hævede den 9. september sin rente med 0,75 procentpoint. Det betyder, at Vestjysk Bank ændrer renten pr. 1. oktober, så de negative indlånsrenter dermed også er fortid for bankens erhvervskunder. Vestjysk Bank ophævede som en af de første banker negative indlånsrenter for privatkunder i forbindelse med Nationalbankens renteændring i juli. 

Derudover er der for bankens privatkunder udsigt til positive indlånsrenter på en række opsparingskonti.

- Vi glæder os over, at vi nærmer os normale tilstande, hvor vores privatkunder på en række produkter kan få positive renter for de penge, de har sparet op. Renteudviklingen har været usædvanlig de seneste mange år, men det er heldigvis fortid nu, siger Jan Ulsø Madsen, adm. bankdirektør i Vestjysk Bank.  

Vestjysk Bank tilbyder et nyt opsparingsprodukt til privatkunder med NemKonto pr. 1. oktober, som giver 0,40 pct. i rente for indestående under 100.000 kr., 0,60 pct. på indestående imellem 100.000 og 500.000 kr. samt 0,75 pct. for indestående over 500.000 kr. For almindelige konti er renten fortsat 0 pct.

Derudover hæver Vestjysk Bank udlånsrenten for både privat- og erhvervskunder med 0,75 pct.

Yderligere oplysninger: 
Kontakt adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen, tlf. 96 63 21 04 

Tilbage

keyboard_arrow_up