Nyheder

Vestjysk Bank og håndboldvenner leger med til LykkeCup

2. juni 2022

Det bliver en fest uden lige, når håndboldstævnet LykkeCup løber af stablen i Boxen i Herning den 4. juni. Vestjysk Bank har lavet en legeaftale med LykkeLiga og glæder sig til at tage venner fra fem forskellige ligaklubber med til stævnet.

”Legekammerater” kalder LykkeLiga de virksomheder, som støtter op med sponsorater og er med til at skabe oplevelser, der for spillerne rækker langt udover håndboldbanen. Nu er LykkeLiga og Vestjysk Bank blevet legekammerater, og det er ikke tilfældigt. Banken sponsorerer allerede mange forskellige ligaklubber og håndboldhold i store dele af Jylland, og nu kan de også føje LykkeCup til listen. 

Håndboldbanken bidrager dog ikke alene med økonomisk støtte til stævnet, men medbringer 12 håndboldspillere fra fem af de danske ligaklubber, som banken er hovedsponsor for. De professionelle håndboldspillere skal dagen igennem agere dommere og være en del af de rammer, som hører sig til et rigtigt håndboldstævne med indløb, kampmusik, tilskuere og medaljeoverrækkelse.

- Vi er superglade for, at Vestjysk Bank ikke bare er med som sponsor, men også trækker på deres samarbejde med danske håndboldklubber for at skabe oplevelser for spillerne i LykkeLiga. Her i foråret var flere af vores spillere med til indløb i nogle af de klubber, som banken er sponsor for. Vi lærte de professionelle håndboldspillere, hvordan man laver verdens lykkeligste indløb til en håndboldkamp. Det er vi nemlig eksperter i, fortæller Lykkeleder Rikke Nielsen med et smil.

Det er ikke uden grund, at Vestjysk Bank kalder sig selv for håndboldbanken. Gennem årene har banken indgået samarbejde med flere af de store danske håndboldklubber og er i dag hovedsponsor for Lemvig-Thyborøn Håndbold, TTH Holstebro, Ringkøbing Håndbold, HC Midtjylland og Aarhus United, som alle spiller i den bedste danske liga. Og nu er LykkeLiga også blevet en del Vestjysk Banks ”håndboldfamilie”.

- LykkeLiga er et fantastisk fællesskab, som skaber glæde og begejstring hos de mange børn, som spiller på lokale hold rundt omkring i landet. Det er netop det, håndbolden kan – samle mennesker og skabe fællesskab om gode sportsoplevelser. Vi er stolte over at bidrage til, at de mange børn til LykkeCup får en rigtig god dag i håndboldens tegn, fortæller Henrik Pedersen, som er salg- og marketingdirektør i Vestjysk Bank. 

Om LykkeLiga og LykkeCup
LykkeLiga er en landsdækkende håndboldliga for børn og unge med udviklingshandicaps.

LykkeLiga blev startet i 2017 af tidligere håndboldspiller på landsholdet Rikke Nielsen.

I dag er der mere end 1.200 spillere fordelt på 80 klubber i hele landet.

LykkeCup er årets lykkeligste sportsevent, hvor LykkeLiga-spillere fra hele landet mødes for at vise, hvad de har lært.

Tilbage

keyboard_arrow_up