Nyheder

Vestjysk Bank sælger pantebrevsportefølje til Vexa Gruppen

26. oktober 2021

Siden fusionen med Den Jyske Sparekasse i januar har Vestjysk Bank været ejer af omkring 450 pantebreve. For at øge fokus på kerneforretningen sælger Vestjysk Bank nu pantebrevsporteføljen til Vexa Gruppen i Viborg.

I tilknytning til filialen i Farsø har fire medarbejdere håndteret omkring 450 pantebreve, først for Den Jyske Sparekasse og siden Vestjysk Bank. Nu er porteføljen solgt til Vexa Gruppen, som er specialiserede i pantebreve.

- Det er en aftale, der er meget naturlig for os at indgå. Med aftalen fokuserer vi endnu mere på vores kerneydelser. Samtidig bliver pantebrevene fremadrettet håndteret af et firma, som er specialister på området, fortæller Jan Ulsø Madsen, adm. bankdirektør i Vestjysk Bank.

Med salget af pantebrevene må Vestjysk Bank desværre sige farvel til tre af fire medarbejdere i pantebrevsafdelingen i Farsø. Jan Ulsø Madsen siger:
- Vi er kede af at skulle sige farvel til gode, loyale kolleger. De har ydet en stor indsats og har været værdsatte kolleger i banken. Vi vil nu gøre, hvad vi kan for at hjælpe de berørte medarbejdere videre på en ordentlig måde.

Vexa Gruppen øger markedsandelen
Jesper Kortbæk Slot, der er direktør og partner i Vexa Gruppen, udtrykker stor tilfredshed med aftalen.

- Med købet af pantebrevsporteføljen i Vestjysk Bank rykker vi op i ligaen og viser markedet, at vi vil være en af de større spillere indenfor ejendomslån i Danmark. Det er vi utrolig glade for, og vi ser frem til at tage os godt af kunderne, siger Jesper Kortbæk Slot.  

Pantebrevsporteføljen overdrages til Vexa Gruppen med virkning pr. 1. oktober 2021.

Yderligere oplysninger:
Adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen, tlf. 9663 2104
Direktør og partner i Vexa Group A/S Jesper Kortbæk Slot, tlf. 3113 7086

 

Tilbage

keyboard_arrow_up