Nyheder

Vestjysk Bank sammenlægger filialerne i Horsens

5. marts 2021

Efter fusionen mellem Den Jyske Sparekasse og Vestjysk Bank – der fortsætter under navnet Vestjysk Bank – samles de to institutters filialer i Horsens nu på fælles adresse.

"Vi glæder os meget til at byde alle vores kunder velkommen i vores lokaler på Løvenørnsgade 13 i Horsens. Jeg håber, at alle vores kunder, både nye og gamle, vil føle sig velkomne her hos os," siger Claus Villadsen, der fortsætter som filialdirektør for den nye sammenlagte filial i Horsens.

Før fusionen havde Vestjysk Bank til huse på Grønlandsvej 1B, mens Den Jyske Sparekasse havde til huse på Løvenørnsgade 13, hvor alle bankens aktiviteter i Horsens altså nu samles.     

"Sammen står vi stærkere og kan derfor tilbyde vores kunder bedre rådgivning og ydelser. Men vi skal naturligvis også gøre det så effektivt som muligt. Det er derfor, vi samler alle vores kollegaer i Horsens i én fælles filial. Vi har vurderet, at Løvenørnsgade-filialen er den bedste adresse for os i Horsens, hvor vi i årets første måneder har haft rigtig travlt med både privat- og erhvervskunder. Der er stor aktivitet i vores lokalområde, og det er selvfølgelig meget positivt," fortæller Claus Villadsen.

Administrerende bankdirektør i Vestjysk Bank, Jan Ulsø Madsen, fortæller, at de to institutter er gået sammen i troen på, at de sammen kan gøre Vestjysk Bank til Danmarks stærkeste lokalbank:

"Vi er en lokalbank. Det er vores DNA, at vi er til stede i de områder, hvor vi driver forretning, at vi kender vores kunder godt, og at vi træffer beslutninger lokalt, tæt på vores kunder. Det kommer vi til at fortsætte med, også i Horsens," siger Jan Ulsø Madsen.

Den Jyske Sparekasse og Vestjysk Bank besluttede i januar i år at fusionere de to institutter. De to banker komplementerer hinanden godt. Der er kun tre byer, hvor begge banker havde filialer, og det er disse, som banken nu er begyndt at samle.


Yderligere oplysninger:
Filialdirektør Claus Villadsen, tlf. 76 28 19 48

 

Tilbage

keyboard_arrow_up