Nyheder

Vestjysk Bank satser endnu mere på fiskeriet

22. november 2021

I en tid med usikkerhed om fiskekvoter bakker Vestjysk Bank fiskeriet op og åbner et kompetencecenter, som skal tilbyde bankens erhvervsfiskere endnu bedre og specialiseret rådgivning.

Den 3. januar 2022 åbner Vestjysk Bank et kompetencecenter, som alene er målrettet fiskerierhvervet. Grundet bankens stærke forankring i det vestjyske, er fiskeriet en branche, hvor Vestjysk Bank igennem mange år har opbygget stor ekspertise og en betydelig kundeportefølje.

- Vi tror på dansk fiskeri og vil gerne være en endnu stærkere sparringspartner. Vi er ikke i tvivl om, at vores kunder vinder ved, at vores rådgivere nu bliver samlet i et stærkt fagligt miljø, hvor de kan tilbyde endnu bedre og mere specialiseret rådgivning. Det er en forretningsstrategisk indsats, som er et led i at styrke Vestjysk Bank som en endnu stærkere erhvervsbank, og det venter vi os meget af, fortæller adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen.

Det nye kompetencecenter åbner konkret den 3. januar 2022 og får tilknyttet fire specialiserede rådgivere samt fiskeridirektør Jørgen Eriksen, som tidligere har været filialdirektør i Thyborøn.

- Jeg har arbejdet meget med fiskerikunder og fulgt udviklingen i erhvervet i mange år. Fiskeriet er vigtigt ikke alene for de enkelte lokalområder, men for vækst og beskæftigelse i hele Midt- og Vestjylland. Samtidig består branchen i dag af store virksomheder, som bliver mere professionaliserede, og samtidig er styret af kvoter, som bliver vedtaget i EU. Det er komplekst og stiller større krav til os som finansiel partner. Derfor glæder jeg mig til at stå i spidsen for kompetencecentret, fortæller Jørgen Eriksen.  

Bankens størrelse giver nye muligheder
Efter fusionen med Den Jyske Sparekasse i januar er Vestjysk Bank i dag Danmarks 8. største bank, og det giver banken nogle nye muligheder, fortæller Jan Ulsø Madsen:

- Vi er først og fremmest lokalbanken, som er tæt på kunderne og engageret i de lokalsamfund, som vi er en del af. Men fusionen har givet os nogle større muskler. Det betyder, at vi i højere grad kan specialisere os og løfte de store erhvervssager, så vi oplever allerede nu en betydelig udlånsfremgang på erhvervsområdet især, og den udvikling er vi meget opsatte på at fortsætte.

Vestjysk Bank kører p.t. en erhvervskampagne, hvor nogle af bankens erhvervskunder fortæller, hvordan det er at være kunde i Vestjysk Bank.


Yderligere oplysninger:
Adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen, tlf. 96 63 21 04

 

Tilbage

keyboard_arrow_up