Nyheder

Vestjysk Bank styrker samarbejdet med Aarhus United

12. august 2021

Når håndboldkvinderne fra Aarhus United tager hul på den nye sæson til september, vil det fortsat være med Vestjysk Banks logo på trøjerne. De to parter har netop underskrevet en ny hovedsponsoraftale, og banken giver dermed et solidt rygstød til håndboldklubben og den ambition, de har ført ud i livet.

Vestjysk Bank har været med på holdet i Aarhus United siden 1. januar 2019, hvor parterne indgik en hovedsponsoraftale. Denne aftale er nu blevet forlænget i yderligere 2 år.

- Da vi indledte vores samarbejde med klubben, var det tydeligt, at de havde en klar målsætning om at blive en af de bedste klubber i ligaen. Der er ingen tvivl om, at den målsætning i allerhøjeste grad er blevet indfriet. I sidste sæson kvalificerede klubben sig for tredje år i træk til slutspillet, og klubben står stærkere end nogensinde. Det har virkelig været en spændende rejse at følge på sidelinjen, og vi har et godt og udbytterigt samarbejde, fortæller Claus Lauenborg, regionsdirektør i Vestjysk Bank Aarhus.

Sparinvest støtter fortsat op som partner

Som bekendt løfter man bedre i flok, og med Aarhus Uniteds ambitioner er der brug for mange gode kræfter. Derfor kiggede Vestjysk Bank rundt i sit netværk efter andre mulige samarbejdspartnere til klubben. Det resulterede i, at Sparinvest, der i forvejen var engageret i andre håndboldsponsorater, pr. 1. juli 2019 trådte ind som ny partner og nu har valgt ikke blot at forlænge, men også øge støtten til klubben. 

Sparinvest er en dansk kapitalforvalter, som Vestjysk Bank er medejer af, der er involveret i blandt andre Flensburg Handewitt. 

Et godt fundament at bygge videre på

En stærk kreds af sponsorer har en altafgørende betydning for det videre arbejde i klubben.

- At skabe en stærk og succesfuld håndboldklub, er et langsigtet projekt, som vi er rigtig godt på vej med. For at vi kan fortsætte denne rejse, er vi afhængige af at have en solid og stabil kreds af samarbejdspartnere, som bakker op om os. Ikke mindst efter halvandet år med corona og de udfordringer, det har medført i form af blandt andet få tilskuere til kampene, siger Mads Winther, adm. direktør i Aarhus United, og fortsætter:

- Derfor er vi meget glade for, at Vestjysk Bank forlænger deres sponsorat, og Sparinvest har valgt at øge deres del. Det understreger, at begge parter ser et stort potentiale i Aarhus United og ikke mindst værdi i vores samarbejde.

Aarhus United spiller sæsonens første kamp i Bambusa Ligaen mod Herning-Ikast Håndbold onsdag den 1. september kl. 18.45 i Stadionhallen. 
 
Yderligere oplysninger: 
Regionsdirektør i Vestjysk Bank Aarhus, Claus Lauenborg, tlf. 9663 2193 
Adm. direktør i Aarhus United, Mads Winther, tlf. 2880 9970

Tilbage

keyboard_arrow_up