Nyheder

Vestjysk Bank tilbyder at betale sponsorater før tid

30. marts 2020

Coronakrisen har for alvor bidt sig fast, og de økonomiske konsekvenser mærkes også i de lokale foreninger og sportsklubber, der lider under aflyste aktiviteter og manglende indtægter. For at afhjælpe situationen tilbyder Vestjysk Bank nu at betale sine sponsoraftaler før tid.

De økonomiske følger af coronavirussens udbredelse i Danmark har sat dybe spor i de danske lokalsamfund. Lokale foreninger og sportsklubber har i løbet af få uger oplevet, hvordan store dele af deres indtægtsgrundlag er forsvundet, at likviditeten er presset, og at fremtiden er præget af stor usikkerhed. Vestjysk Bank, der sponserer mere end 500 foreninger i det midt-, vest- og østjyske, rækker nu hånden ud og tilbyder at understøtte foreningerne ved at betale sine sponsoraftaler før tid.

– Vi kan se, at de lokale foreninger og sportsklubber i vores markedsområde er økonomisk presset på grund af den ulykkelige situation, som coronavirussens udbredelse har skabt. Aflyste aktiviteter og arrangementer og mistede indtægter som følge deraf hører til de barske og ubarmhjertige realiteter. Derfor har vi valgt at tilbyde, at vi fremrykker betalingen af de sponsoraftaler, vi har indgået for 2020, så der kan komme penge i kassen hos de lokale foreninger, fortæller Jan Ulsø Madsen, administrerende direktør i Vestjysk Bank, der forklarer rationalet således:

– Vi er en lokalbank. Det ligger i vores DNA, at vi er gensidigt afhængige af de lokalsamfund, vi opererer i, og her er lokale foreninger og sportsklubber bærende elementer. Derfor sponserer vi også en bred vifte af foreninger og sportsklubber, både inden for elite- og breddeidrætten, og anser disse for vigtige samarbejdspartnere. Vi har selv prøvet at være tvunget i knæ, hvor vi oplevede en enorm opbakning fra lokale privat- og erhvervskunder og fra foreninger og klubber. Nu vil vi gerne hjælpe den anden vej ved at tilbyde at betale de samarbejdspartnere, vi har indgået sponsoraftaler med for 2020, allerede nu, selvom betalingerne først forfalder senere i år. Som lokalbank har vi et ansvar, og det ligger os meget på sinde at leve op til dette, stadfæster Jan Ulsø Madsen.

Vestjysk Bank opfordrer alle foreninger og sportsklubber, som banken har indgået samarbejdsaftaler med, til at sende opkrævningerne for 2020 til banken allerede nu for derved at afhjælpe den pressede økonomiske situation.

I sidste uge meldte Vestjysk Bank ud, at banken var klar til at give sine privat- og erhvervskunder en økonomisk håndsrækning for derved at hjælpe dem igennem coronakrisen. Erhvervskunder tilbydes fleksible kredit- og lånemuligheder, midlertidige trækningsretter samt andre individuelle løsninger, mens de private kunder tilbydes ydelseshenstand, kassekreditter og lånemuligheder.


Yderligere oplysninger:
Adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen, tlf. 96 63 21 04

 

Tilbage

keyboard_arrow_up