Nyheder

Vestjysk Banks hovedkontor i Lemvig solgt – den lokale filial forbliver

29. april 2021

Lemvig Ejendomme A/S har købt bygningen på Torvet 4-5 i Lemvig, der i dag rummer Vestjysk Banks hovedkontor. Fremover vil banken leje sig ind, så den lokale filial forbliver på den velkendte og gamle adresse. Resten af bygningen skal ifølge Lemvig Ejendomme A/S udlejes til andre virksomheder.

Det nystiftede aktieselskab Lemvig Ejendomme har købt Vestjysk Banks bygning på Torvet i Lemvig. Bag selskabet står syv lokalt engagerede erhvervsmænd, som har et stort ønske om, at Vestjysk Banks filial i Lemvig bevarer den faste adresse. Samtidig skal bygningen udlejes til virksomheder, der ønsker at indgå i et kontorfællesskab med fælles kantine og mødelokaler.

- Det er en meget stor glæde, at lokale kræfter har købt bygningen og dermed sikrer, at der fortsat vil være liv og virketrang i den røde bygning på Torvet. Det betyder også, at vores filial bliver på adressen, og at vores rådgivere fortsat vil møde bankens kunder i de velkendte lokaler. Det er vi utrolig glade for, fortæller Jan Ulsø Madsen, adm. bankdirektør i Vestjysk Bank.

Michael Ørts Vejlgaard, der driver AS:Scan i Hvide Sande, er direktør for Lemvig Ejendomme A/S, og han ser frem til at overtage bygningen i sensommeren: 

- Vi er yderst tilfredse med, at handlen er faldet på plads, og at vi har indgået en aftale med Vestjysk Bank om at leje lokalerne i gadeplan. Nu ser vi frem til at overtage nøglerne og få gang i den øvrige udlejning af de flotte kontorfaciliteter. Vi bevarer kantine og mødelokaler, så lejerne kan spise i kantinen og nemt kan invitere kunder ind i huset. Virksomheder udefra får også mulighed for at leje sig ind, hvis de skal holde møde, generalforsamling, kursus eller lignende. 

Michael Ørts Vejlgaard og Lemvig Ejendomme A/S overtager nøglerne til Torvet 4-5, når stabsmedarbejderne i Vestjysk Bank flytter til Birk ved Herning for at samles med stabsmedarbejderne fra Den Jyske Sparekasse, som Vestjysk Bank fusionerede med i januar 2021. 

Yderligere oplysninger: 
Adm. bankdirektør i Vestjysk Bank Jan Ulsø Madsen, tlf. 96 63 21 04
Direktør for Lemvig Ejendomme A/S Michael Ørts Vejlgaard, tlf. 24 43 41 46 

 

Tilbage

keyboard_arrow_up