Hos os er du mere
end bare et nummer

Bag spillernumre og kundenumre findes rigtige mennesker. Vi rådgiver mennesker – ikke numre. Og vi hjælper med at få de økonomiske tal til at spille, så du kommer tættere på dit mål.


Vestjysk Bank sponserer lokalt og regionalt

Vestjysk Bank er stolt sponsor i mere end 500 foreninger, fordi vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. Arbejdet med sponsorater er en del af Vestjysk Banks profilerings- og markedsføringsindsats. Vores primære strategiske fokus er elite- og breddeidrætten i det vestjyske, hvor vi er Vestjyllands største sponsor indenfor sport. I Vestjysk Bank vil vi sporten, fordi det giver positiv respons, og fordi vi ønsker at give vores bidrag til, at det lokale område fortsat udvikler sig aktivt og attraktivt.

Vi sponserer breddeidrætten med udgangspunkt i de store idrætsgrene som fodbold, håndbold, gymnastik, svømning etc., og vi støtter eliteidrætten i det vestjyske, hvor vi er helt fremme på sponsorfronten i håndboldligaen. Banken satser nemlig stort på, at de tre lokale håndboldhold i dame- og herreligaen, TTH Holstebro og Ringkøbing Håndbold og Lemvig-Thyborøn Håndbold i 1. division, kan være med til at skabe ekstra synlighed og eksponering for Vestjysk Bank – både lokalt og nationalt. 


Aktive sponsorater med gensidig værdiskabelse

I Vestjysk Bank vil vi aktive sponsorater. Når vi indgår sponsorater, er det vigtigt for os, at der er tale om aktive partnerskaber, og at samarbejdet også kommer vores kunder til gode. Et sponsorat skal være værdifuldt og give merværdi for alle parter.


Sponsorater vi ikke indgår

Vi støtter ikke: 

  • politiske partier, politiske foreninger eller kandidater
  • religiøse formål
  • velgørende formål
  • enkeltpersoner
  • rejser og studieture

Sponsorhenvendelse

Vi bestræber os på at samle vores ressourcer om aktiviteter, der understøtter vores strategi, og som vi kan se et længere perspektiv i. Vi modtager gerne skriftlige henvendelser om et samarbejde.

Hver enkelt henvendelse bliver behandlet individuelt, men det er ikke nogen selvfølge, at vi indgår i et samarbejde, selvom initiativet ligger inden for vores strategiske prioriteringer.

For at ansøge om et sponsorat bedes du udfylde nedenstående formular.


Ansøgning om sponsorat

Udfyld formularen. Så kontakter vi dig.

Foreningens navn  
Dit navn  
Telefon 
E-mail  
Postnr.  
Vælg den afdeling du vil ansøge om sponsorat 
Formål (beskriv, hvad et evt. samarbejde skal gå ud på, og hvad I kan tilbyde m.m.) 

Har du spørgsmål?

Ring til os på 96 63 20 0096 63 20 00

Find afdeling

Find medarbejderKontakt

Kontakt

Vind en iPad

Få vores nyhedsmail og deltag i lodtrækningen om en iPad.

Er du kunde?

Vind en iPad