Vil du møde din bankrådgiver på skærmen?

Hold et møde med din rådgiver, hvor det passer dig. Det er nemt og sikkert. Se i videoen hvordan.

Book et onlinemøde

Møde hvor og når det passer dig

Med et onlinemøde kan du snakke med din rådgiver, præcis hvor det passer dig. Bare du har en computer eller en iPad med internetadgang. Det er nemt og sikkert, da forbindelsen er krypteret. Se i videoen, hvordan du gør.

Sådan kommer du igang

1.
Book et onlinemøde med din rådgiver. Inden mødet starter, modtager du en mail med et link til mødet. Du kan åbne linket på iPad, PC og Mac*.

* Virker på Mac fra version OS X 10.9 "Mavericks" og nyere.

2.
Start mødet ved at klikke på linket "Deltag i Skype-mødet" i mailen fra din rådgiver og følg instruktionerne. Du bliver ringet op af din rådgiver.

3.
På onlinemødet ser du din rådgiver direkte på skærmen. Du kan også se beregninger og præsentationer.

4.
Efter mødet får du eventuelle dokumenter til elektronisk underskrift i din Netbank.

7 spørgsmål, vi ofte får om vores onlinemøder

Du kan sagtens holde et onlinemøde fra en tablet eller iPad, men det kræver, at du downloader app´en "Skype for Business". Se vejledningen her. Vi anbefaler ikke, at du bruger din smartphone til vores onlinemøder, da du ikke vil kunne se beregninger og præsentationer på skærmen.

Kan jeg holde møde fra en stationær computer uden webcam?

Ja, det kan du. Du kan stadig se din rådgiver og din rådgivers skærm. Din rådgiver kan dog ikke se dig.

Bemærk: Hvis du ikke har webcam på din computer, har du formentlig heller ingen mikrofon. Fortæl blot din rådgiver det, så ringer vi til din mobil i stedet for. Du ser stadig præsentationerne og beregningerne på skærmen. 

Som udgangspunkt kan de fleste computere med internet adgang køre et onlinemøde. Det kan dog kræve, at du giver tilladelse til at downloade Microsofts gratis software. Vestjysk Bank fralægger sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Ja, I kan sagtens være to eller flere deltagere fra hver jeres computer.

Aftal med din rådgiver, hvilke tidspunkter der passer dig bedst. 

Book et online møde

Udfyld formularen. Så kontakter vi dig og aftaler et møde.

Er du kunde? (valgfri)

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up