Tilmelding til videomøde - Det tyske valg

Det 20. forbundsdagsvalg i Tyskland nærmer sig med hastige skridt, når tyskerne søndag den 26. september 2021 skal vælge ny kansler - og det tegner til en sand gyser. Helt sikkert er det, at den siddende kansler Angela Merkel træder tilbage efter næsten 16 år på posten, hvor hendes politik og lederskab utvivlsomt har haft en stor indflydelse på ikke kun tysk, men også europæisk politik.

Hvad der for få måneder siden lignede en tvekamp mellem De Grønnes Annalena Baerbock og lederen af kanslerpartiet CDU, Armin Laschet, har nu udviklet sig til en situation, hvor Hamborgs tidligere overborgmester, socialdemokraten Olaf Scholz, SPD, kan ende med at blive leder for Europas økonomiske og politiske omdrejningspunkt.

Vi har indbudt BankInvests chefstrateg, Jakob Vejlø, til at fortælle om de finansielle scenarier for det tyske valg, og hvorfor det kan betyde en mere ekspansiv finanspolitik, ligesom vi ser Biden-administrationen føre i USA, med deraf stigende statsgæld og – måske ændret renteniveau.

Mødet afholdes som et videomøde den 21. september 2021 kl. 17.00 og forventes at have en varighed på 30-40 minutter. Tilmeld dig i nedenstående formular.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på www.vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up