25-års jubilæum i Vestjysk Bank

12. APRIL 2024

Fredag den 12. april kan Helle Kruse, IT-konsulent i Vestjysk Bank, fejre 25-års jubilæum.

Helle startede sin karriere i den finansielle sektor i 1979 som bankelev på Midtbanks hovedkontor i Herning. De efterfølgende år prøvede hun kræfter med forskellige funktioner i en bankfilial lige fra privatrådgiver til kasserer - indtil hun i 1999 blev ansat i Vestjysk Bank og specialiserede sig inden for IT-området.

- Det første år var jeg med til at implementere PC’er til alle medarbejdere i banken. Jeg var med til at sidde nervøst og vente på årsskiftet fra 1999 til 2000, hvor man frygtede, at IT-systemerne ville bryde sammen. Men det gik som bekendt heldigvis fint, fortæller Helle Kruse og fortsætter:

- I alle årene i Vestjysk Bank har jeg arbejdet med selvbetjeningssystemer i IT-afdelingen. Der er jo sket en rivende IT-udvikling de seneste år, og det er fortsat et område, hvor der sker meget, så mit arbejde har altid været spændende.

Det er ikke kun rent fagligt, at der er sket meget i de 25 år, Helle har arbejdet i Vestjysk Bank.

- Jeg har været med til flere fusioner og sammenlægninger samt op-og nedture gennem tiden, så det har været en spændende rejse frem til i dag, hvor Vestjysk Bank står som en solid og stærk lokalbank. Det er en rigtig god arbejdsplads med gode forhold og skønne kolleger, slutter Helle.

Privat bor hun i Lemvig sammen med sin mand Heine. Parret har to voksne børn og fem børnebørn, som de tilbringer meget tid sammen med. I fritiden kan Helle godt lide at komme ud i den friske luft, og hun cykler gerne en tur ved skov og strand eller tager hunden med på en god gåtur.