Private Banking møde i Vestjysk Bank

Private Banking - realiser dine drømme med vores strategi

Du har helt sikkert nogle drømme for dit liv - både nu og på længere sigt. Vi lytter til dig og i fællesskab lægger vi en plan, som opfylder dine ønsker til ’det gode liv’. Formueplanlægning handler om at skabe overblik og lægge en langsigtet plan, som optimerer din formue – og samtidig giver dig de bedste økonomiske muligheder for at leve dit liv, præcis som du gerne vil.

Book et møde med os

Private Banking rådgiver tegner på vindue for at illustrere investeringsmuligheder

Rådgivning om din samlede økonomi

Som Private Banking kunde får du din egen personlige Private Banking rådgiver, du altid kan komme direkte i kontakt med. Din rådgiver samarbejder med vores team af specialister inden for formuepleje, investering og pension. Læs mere om, hvordan vi rådgiver dig nedenfor.

Sådan siger vores kunder om samarbejdet med os

Kunde i Vestjysk Bank fortæller om sine positive opfattelse af Private Banking

Jeg føler mig virkelig set og hørt

Vestjysk Bank har altid sikret et godt samspil mellem min privatøkonomi og økonomien i min virksomhed – og det ser jeg som en kæmpe gevinst. Banken er meget nærværende og oprigtigt interesseret i at følge med i, hvordan det går. Det har skabt en stærk relation og tillid mellem os. Jeg føler mig virkelig set og hørt – og ikke bare som et nummer i rækken. Samtidig betyder det meget, at jeg har én kontaktperson, jeg altid kan ringe til, når jeg har brug for sparring - og så kan min Private Banking rådgiver trække på et team af specialister, hvis der er behov for det.

— Stefan Harregaard, kunde i Private Banking

Mandlig kunde i Vestjysk Bank Private Banking i blå skjote

Stor gensidig respekt

Vores rådgiver har gjort sig meget umage for at lære os, vores liv og ønsker at kende. Vi ved, og har stor tillid til, at hun kontakter os, hvis der dukker en mulighed op, som kunne være relevant og fordelagtig for os. Det giver en stor tryghed i det daglige, at der er styr på økonomien, og vi ikke skal forholde os til en masse valg og beslutninger hele tiden. Der er en gensidig respekt imellem os, og hun ved lige nøjagtig, hvordan vi gerne vil have, at tingene skal være. Vores beslutning om et bankskifte har bestemt været positivt på alle måder.

— Ejgild Christensen, kunde i Private Banking

Rådgiver og servicerådgiver fra Private Banking i Vestjysk Bank taler sammen om formueplanlægning

Er Private Banking noget for dig?

Private Banking er for dig, som har en investerbar formue på 2,5 mio. kr. eller derover og kan svare ja til et eller flere af disse spørgsmål:

  • Er din økonomi kompleks?
  • Er du virksomhedsejer?
  • Vil du gerne have overblik over din formue - nu og på længere sigt?
  • Har du en plan for arv eller generationsskifte?

Sådan siger vores kunder om samarbejdet med os