Private banking rådgivere i Vestjysk Bank står på den række og i sorte jakkesæt

Mød vores Private Banking Team

I Vestjysk Bank interesserer vi os for dig og dit liv, for dine ønsker og behov er omdrejningspunktet for vores rådgivning. Sammen med dig lægger vi en plan, så du kan udnytte din formues fulde potentiale.

Du får din egen personlige Private Banking rådgiver, som du altid kan komme direkte i kontakt med, når du har brug for kvalificeret sparring til at træffe både små og store beslutninger. Din rådgiver samarbejder med vores team af specialister inden for formuepleje, investering og pension. Alle vores Private Banking rådgivere har en formuerådgiveruddannelse.

Mød Private Banking direktør Peter Riis Jacobsen i Vestjysk Bank

Peter Riis Jacobsen
Private Banking direktør
 
Peter har arbejdet med formuerådgivning i mange år og står i spidsen for Private Banking teamet, som består af 11 medarbejdere.

I mødet med kunderne lægger han vægt på at være en ligeværdig sparringspartner, der giver et relevant modspil og stiller reflekterende spørgsmål. Samarbejdet er altid præget af professionalisme, men Peter har også fokus på at skabe en afslappet stemning, hvor der er plads til smil og latter.

Peter bor i Mejrup ved Holstebro sammen med hustruen Helle. Parret har to voksne børn. Fritiden bruges aktivt, og Peter starter ofte dagen med en god løbetur inden arbejde, og i weekenderne tager han gerne en ekstra lang tur. Derudover blev Peter for nogle år siden bidt af kajaksporten, og han tilbagelægger derfor hvert år mange kilometer på vandet.

Du kan kontakte Peter på:

Tlf.: 96 63 26 74
Mail: pja@vestjyskbank.dk 

Mona Thorup
Private Banking rådgiver

Mona har været ansat i Vestjysk Bank siden 2007 og har tidligere været privatkundechef. Siden 2018 har hun specialiseret sig i formuerådgivning.

Mona er god til at lytte til kunderne og sætte sig ind i deres ønsker og behov. Det er hendes udgangspunkt for at skabe de mest optimale løsninger, som altid bliver præsenteret i et enkelt og jordnært sprog.

Privat er Mona gift med Torben, og de bor i Ringkøbing sammen med deres to døtre Lykke og Thea. Foreningslivet fylder meget i fritiden, og Mona tilbringer mange timer i pigernes håndboldklub, hvor hun også selv har spillet. Hun nyder dog også udendørslivet i haven eller ved Vesterhavet, hvor familien har sommerhus.

Du kan kontakte Mona på:
 
Tlf.: 96 63 26 76
Mail: mot@vestjyskbank.dk 

Mød Private Banking Rådgiver Søren Jensen i Vestjysk Bank

Søren Jensen
​Private Banking rådgiver

Søren har arbejdet med rådgivning af privatkunder hele sin karriere og med formuende kunder siden 2019.

Søren ser det som sin fornemmeste opgave at yde formuerådgivning, der gør en forskel for kunderne og giver dem de bedste muligheder for at leve det liv, de ønsker.

Søren bor i Esbjerg sammen med kæresten Janne og deres tre døtre. Han følger trofast håndboldholdet Team Esbjerg og tager gerne hele familien med på tur til udebanekampe i fx Rumænien, Ungarn og Tyskland.

Du kan kontakte Søren på:

Tlf.: 96 63 26 77
Mail: sje@vestjyskbank.dk 

Mød Private Banking Rådgiver Hanne Øhlenschlæger Schøtt i Vestjysk Bank

Hanne Øhlenschlæger Schøtt              
Private Banking rådgiver

Hanne har solid erfaring i den finansielle sektor og har tidligere arbejdet med både privat- og erhvervskunder i Vestjysk Bank. De seneste 10 år har hun specialiseret sig i formuerådgivning.

Når hun rådgiver, har Hanne altid fokus på at komme rundt om alle detaljer i kundernes økonomi. Hun brænder for at give kunderne et samlet overblik over deres formue og præsentere alle optimeringsmuligheder både nu og på længere sigt.

Hanne bor i Grindsted sammen med ægtefællen Finn. Tilsammen har Hanne og Finn fire børn og ni børnebørn, som de nyder at tilbringe tid sammen med. Derudover bruges fritiden gerne på rejser samt teater- og musikoplevelser.

Du kan kontakte Hanne på:

Tlf.: 76 72 13 56
Mail: hos@vestjyskbank.dk 

Mød Private Banking Rådgiver Per Østergaard Nielsen i Vestjysk Bank

Per Østergaard Nielsen              
​Private Banking rådgiver

Med over 40 års ansættelse i Vestjysk Bank er Per en erfaren herre i den finansielle sektor. Han har tidligere arbejdet med investering, men de seneste mange år har rådgivning af formuende kunder været omdrejningspunktet for hans karriere.

Per møder altid kunderne i øjenhøjde og forklarer det komplekse, så det bliver enkelt og letforståeligt. Han brænder for den gode kundeoplevelse, hvor der er fokus på at skabe værdi for den enkelte kunde.

Privat bor Per i Hadsten og har to voksne døtre. Som ung var han en habil håndboldspiller, og i en årrække spillede han divisionshåndbold i Hadsten. I dag foregår de sportslige udfoldelser i et mere roligt tempo i det lokale motionscenter eller med en tur på golfbanen. Derudover er Per også engageret i Lions Club og medlem af Hadsten Sangforenings mandskor.

Du kan kontakte Per på:

Tlf.: 96 63 22 70
Mail: pni@vestjyskbank.dk 

Mød Private Banking Rådgiver Marianne Skydsgaard i Vestjysk Bank

Marianne Skydsgaard
Private Banking rådgiver

Marianne har over 20 års erfaring i den finansielle sektor og har arbejdet med formuerådgivning i 15 år.

Marianne motiveres af at lytte til kunderne og skabe skræddersyede løsninger, der passer til den enkelte kundes ønsker og behov. Hun har fokus på, at kunden skal opleve at få ”lidt ekstra” med hjem.

Privat bor Marianne i Holstebro, hvor fritiden i høj grad bruges på sport - både som aktiv udøver og som tilskuer. Især håndbolden fylder meget, men Marianne prioriterer også at have tid til en frisk løbetur og en omgang styrketræning.

Du kan kontakte Marianne på:

Tlf.:96 63 26 78
Mail: msk@vestjyskbank.dk 

Mød Private Banking Rådgiver Jørgen Gammeljord Nielsen i Vestjysk Bank

Jørgen Gammeljord Nielsen                              ​
Private Banking rådgiver

Jørgen har været ansat i Vestjysk Bank i 18 år – først som privatrådgiver og de seneste mange år som formuerådgiver og Private Banker.

Jørgen brænder for at yde engageret formuerådgivning i et letforståeligt sprog. Han lægger vægt på at have et tæt samarbejde med kunderne for at finde de løsninger, der bedst muligt opfylder kundernes ønsker og behov.

Privat er han gift med Helle, og parret har tre voksne børn. Fritiden bruges på jagt, golf og foreningsarbejde. Derudover tilbringer han mange glade stunder sammen med sine børnebørn.

Du kan kontakte Jørgen på:
 
Tlf.: 96 63 22 71
Mail: jgn@vestjyskbank.dk 

Mød Private Banking Rådgiver Hanne Pedersen i Vestjysk Bank

Hanne Pedersen
Private Banking rådgiver

Hanne har været ansat i Vestjysk Bank i 18 år, først som pensionsrådgiver, siden som formuerådgiver og nu Private Banking rådgiver.

Hun brænder for at hjælpe kunden med at lægge en formueplan, der giver mulighed for at realisere ønsker og drømme både nu og på længere sigt. Hannes mål er, at kunden skal opleve at få mere ud af et rådgivningsmøde end forventet.

Hanne bor i Ringkøbing sammen med sin familie. I fritiden kobler hun gerne af med lange gåture i den skønne natur omkring Ringkøbing. Derudover er hun inkarneret sportsentusiast og følger med i mange forskellige sportsgrene - både på TV og som tilskuer.

Du kan kontakte Hanne på:
 
Tlf.: 96 63 25 88
Mail: hap@vestjyskbank.dk 

Mød Private Banking Rådgiver Kristian Schou i Vestjysk Bank

Kristian Schou
Private Banking rådgiver

Kristian har mange års erfaring inden for bankverden og har blandt andet arbejdet som filialchef, inden han blev Private Banking rådgiver.

Det er vigtigt for Kristian, kunden får en personlig formuerådgivning, som afdækker de økonomiske muligheder og er let at forstå. På den måde får kunden de bedste forudsætninger for at træffe de beslutninger, som giver tryghed i maven.

Kristian bor sammen med hustruen Tina og deres to børn Tobias og Signe. En stor del af fritiden går med at følge børnenes interesser, men indimellem bliver der også tid til en runde golf. Hvis lejligheden byder sig, er Kristian også frisk på en omgang padel.

Du kan kontakte Kristian på:

Tlf.: 96 63 26 73
Mail: krs@vestjyskbank.dk 

Line Sommer
Private Banking rådgiver

Line har arbejdet med rådgivning af privatkunder hele sin karriere og med formuende kunder siden 2020.

Line lægger vægt på at skabe en personlig relation til kunderne og lære dem godt at kende. Det er hendes udgangspunkt for at gøre en forskel og give kunderne nye økonomiske muligheder eller overvejelser med hjem.

Privat bor Line sammen med sin mand Matias og deres tre børn. Fritiden bruges i høj grad på børnene og deres fritidsinteresser, men indimellem bliver der også tid til en omgang padel. Derudover er Line aktiv i børnenes fritidsklub.

Du kan kontakte Line på:

Tlf.: 96 63 26 72
Mail: lso@vestjyskbank.dk 

Mød Private Banking Rådgiver Mette Jønsson i Vestjysk Bank

Mette Jønsson                              
Private Banking privatrådgiver

Mette er uddannet i Vestjysk Bank og har tidligere arbejdet med boligområdet, som hun altid har haft en stor interesse for. De seneste mange år har hun arbejdet som privatrådgiver og i det daglige arbejde, har Mette et tæt samarbejde med Private Banking rådgiverne.

Hun ser den gode kundedialog som indgangen til at komme hele vejen rundt om kundens økonomi. Som boligspecialist er hun også en værdifuld sparringspartner for kunder, der skal købe ny bolig, renovere eller bygge nyt.

Mette bor sammen med Thomas og deres to drenge. Parret har som regel altid et projekt i gang på deres landejendom, og ellers bruges fritiden på løb og MTB samt oplevelser med familie og venner.

Du kan kontakte Mette på:

Tlf.: 96 63 24 56
Mail: mej@vestjyskbank.dk 

Mød Private Banking servicerådgiver Gurli Halkjær Schülter Nielsen i Vestjysk Bank

Gurli Halkjær Schlüter
Private Banking servicerådgiver

Gurli har været ansat i Vestjysk Bank i 37 år. Når kunderne ringer til Private Banking, er det ofte Gurlis venlige stemme, de møder, og hun er altid klar til at svare på kundernes spørgsmål eller hjælpe dem godt videre. Gurli går gerne den ekstra mil for at gøre en forskel for både kunder og kolleger.

Privat er Gurli gift med Bjarne og bor i Ringkøbing. Sammen har de to voksne børn, som er fløjet fra reden. I sommerhalvåret nyder parret ofte livet ombord på deres sejlbåd, mens turen gerne går sydpå til varmere himmelstrøg, når vejret bliver koldere. Derudover bruges fritiden blandt andet også som bestyrelsesmedlem i Kræftens Bekæmpelses lokalforening.

Du kan kontakte Gurli på:
 
Tlf.: 96 63 25 72
Mail: ghs@vestjyskbank.dk