Nyheder

40-års jubilæum i Vestjysk Bank

10. august 2022

Tirsdag den 16. august kan Tommy Jensen, kreditmedarbejder på Vestjysk Banks hovedkontor i Herning, fejre 40-års jubilæum.

I 1982 startede han som elev i Nordvestbank i Lemvig, der senere fusionerede med Vestjysk Bank, og i dag sidder Tommy Jensen i kreditsekretariatet. Men i løbet af de 40 år, der er gået, har han været vidt omkring i banken.

I de første år som nyuddannet bankassistent prøvede han kræfter med forskellige funktioner i banken. Blandt andet arbejdede han med regnskabsanalyse samtidig med, at han også var ansvarlig for en lille enkeltmandsfilial i Nørre Nissum. Her havde han alle ”kasketter” på, som han selv udtrykker det. Filialen havde deltidsåbent, og han startede derfor sin dag i Lemvig, og ved frokosttid satte han kursen mod Nørre Nissum. Til det formål havde banken et helt særligt køretøj.

- Det var faktisk i ellertens tid, så hver dag kl. 12 dappede jeg afsted i bankens ellert, for det var jo blikfang og god reklame. I forbindelse med det årlige Gjellerodde Løb havde jeg den for eksempel til at stå ude på Lemvig Campingplads, hvor målstregen var, fortæller Tommy.

Efter en årrække i bankens interne revisionsafdeling på hovedkontoret fra 1988-1998, fulgte nogle år ”i marken” igen. Først som leder af udlånsafdelingen i datterselskabet NV Finans i Aarhus og herefter som ansvarlig for en mindre filial i Ramme.

I 2006 vendte Tommy imidlertid tilbage til hovedkontoret og har siden primært arbejdet med nedskrivninger og rapporteringer til ledelsen. Gennem årene har han organisatorisk siddet i flere forskellige afdelinger, men opgaverne har stort set været de samme. Arbejdsområdet er dog løbende blevet mere specialiseret og komplekst, fordi der i dag stilles så store krav i forhold til lovgivningen.

Frihed under ansvar

Når Tommy er blevet i banken i 40 år, så skyldes det flere ting:

- Jeg har i det store hele haft nogle gode ledere, og så har jeg fået de udfordringer, jeg havde behov for gennem årene. Jeg har fået lov til at have ansvar for nogle spændende områder, og det er for mig væsentligt, at man har tillid til det, jeg gør. Jeg har ganske simpelt haft frihed under ansvar, fastslår Tommy.

Cykel-entusiast

Tommy er født og opvokset i Lemvig, hvor han også bor i dag sammen med hustruen Jonna. Sammen har de to voksne sønner, og for syv måneder siden kom det første barnebarn til. Tommy har været medlem af Lemvig Roklub siden 1973 og var i de første år meget aktiv roer og bestyrelsesmedlem. Det var da også gennem roklubben, at han mødte sin hustru. Derudover har han været medlem af cykelklubben gennem mange år, og i dag er det hovedsageligt cykling, som fylder i fritiden. Parrets årlige sommerferie foregår altid på cykel rundt i Danmark eller i udlandet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage

keyboard_arrow_up