40-års jubilæum i Vestjysk Bank

22. marts 2024

Mandag den 1. april kan Birthe Muff Kristensen, servicerådgiver i Vestjysk Bank i Hvide Sande, fejre 40-års jubilæum.

Birthe startede sit arbejdsliv som elev i Danske Bank i 1978. Fire år efter hun var blevet færdiguddannet, startede hun i Vestjysk Bank i Hvide Sande – og her har hun været lige siden. Forklaringen på, hvorfor hun er blevet i banken og den samme filial i så mange år, er helt enkel, når man spørger jubilaren selv:

- Jeg har gennem alle årene været rigtig glad for mit arbejde, og så har jeg altid haft nogle fantastiske kolleger. Der er plads til lidt kærlige drillerier, og når der er travlt, så står vi sammen og hjælper hinanden. Er der en kollega, som har svært ved at nå sine opgaver, så er der altid en anden, som træder til med en hjælpende hånd, fortæller Birthe med et smil.

Selvom hun har haft den samme jobtitel i alle 40 år, har opgaverne ændret sig meget. I begyndelsen arbejdede hun blandt andet med dokumenthåndtering inden for fiskeri og erhverv, i dag betegner hun sig selv som en slags blæksprutte i filialen.

- Jeg hjælper rådgiverne med arbejdsopgaver, så de har mere tid til kunderne. Samtidig tager jeg imod kunder, når de kommer ind i banken og har brug for hjælp til fx Netbank og kortbestilling eller hvis de har spørgsmål i øvrigt. Mit arbejde er en god blanding af administrative opgaver og kundekontakt, og det trives jeg rigtig godt med, siger Birthe.

Privat bor Birthe også i Hvide Sande sammen med sin mand Broder. Parret har to voksne sønner og tre børnebørn, som de tilbringer mange gode timer sammen med. I fritiden finder Birthe gerne strikketøjet frem, og hun strikker både tøj til børnebørnene og små fine babyhuer, som blandt andet har skabt glæde på et hospital i Grønland. Derudover nyder hun en rask gåtur ved stranden.

Jubilæet markeres i filialen tirsdag den 2. april fra kl. 14-16, hvor alle er velkomne til at kigge forbi til kaffe og kage.