Brian Kirkegaard har 25-års jubilæum i Vestjysk Bank Struer

10. juli 2024

Torsdag den 1. august kan Brian Kirkegaard, privatrådgiver i Vestjysk Bank i Struer, fejre 25-års jubilæum.

Efter to års elevtid i Struer filialen var Brian færdiguddannet som rådgiver i 2001. Herefter gik der et par år, inden han fik sin egen portefølje af kunder.

- I den periode var jeg i det, man nok før i tiden kaldte for ”mesterlære” – jeg deltog i mine kollegers kundemøder, var med til at udarbejde lånedokumenter, vikarierede i forbindelse med ferier osv. Det var en god tid, som gav mig en stor indsigt og viden, der var meget nyttig, da jeg fik mine egne kunder, fortæller Brian.

At han er blevet i banken og den samme filial i så mange år, skyldes kombinationen af spændende opgaver og gode kolleger:

- Jeg har altid haft en afvekslende hverdag, som løbende har budt på nye udfordringer. Det bedste ved mit job er at tale med kunder og hjælpe dem med at finde den bedste løsning til netop deres ønsker eller situation. En del af kunderne har jeg efterhånden kendt i mange år, og jeg værdsætter i høj grad den tillid, de viser mig, siger Brian og fortsætter:

Banksektoren er jo en branche, som har været igennem en rivende udvikling de seneste par årtier, hvor der er kommet mange nye regler, vi skal forholde os til samtidig med en øget digitalisering. Det er spændende, men giver også en travl hverdag, og her er gode kolleger og et godt sammenhold guld værd. Vi hjælper hinanden, når der er brug for det, men der er også altid plads til lidt kærlige drillerier.

Privat bor Brian i Vemb sammen med hustruen Jannie og deres søn Magnus på 18 år. Datteren Alberte på 21 år er fløjet fra reden og bor i Aarhus. I fritiden har håndbold tidligere fyldt rigtig meget i familien. Brian har selv spillet i mange år og været træner for begge børn. I dag er håndbolden lagt på hylden til fordel for racercyklen, som han tilbringer mange timer på.

Invitation til reception

Jubilæet bliver fejret ved en uformel reception torsdag den 22. august fra kl. 14-16 på Café & Restaurant Værftet i Struer. Kunder, familie, venner og kolleger er velkomne. Tilmeld dig her