25-års jubilæum i Vestjysk Bank

18. JANUAR 2024

Torsdag den 1. februar kan Heino Olesen, privatrådgiver i Vestjysk Bank i Holstebro, fejre 25-års jubilæum.

Heino blev udlært i Lemvig filialen i 2001 og har efterfølgende været vidt omkring i bankens både små og store filialer i det vestjyske. Lige fra Bøvlingbjerg og Ramme til Harboøre og Thyborøn.

I dag ligger arbejdspladsen i Holstebro, som er en af de større filialer, der også huser bankens landbrugscenter. I alt er der 55 medarbejdere på adressen. Selvom jobtitlen har været den samme i mange år, har løbende udfordringer, nye kunder og kolleger været medvirkende til, at jobbet har været spændende hele vejen igennem.

- Det bedste ved mit job er at snakke med kunder. Det er fedt, når jeg sammen med kunderne kan finde løsninger på deres udfordringer eller drømme. At følge dem i deres respektive livsfaser og forsøge at hjælpe dem i mål, er en super dejlig følelse. Jeg værdsætter virkelig den tillid, mine kunder viser mig, siger Heino.

De seneste 25 år er der sket meget i banken, som har været igennem både fusioner og krisetider, men der har også været mange gode tider, fortæller Heino:

- Da banken havde det svært, var det selvfølgelig en udfordrende hverdag, men jeg er rigtig glad for, at jeg valgte at blive i banken. Sammen kom vi igennem de svære tider, og det er vi blevet stærkere af. Heldigvis er de tider bag os, og jeg møder hver dag ind på en dejlig arbejdsplads, jeg er og altid har været stolt af at være en del af.

Udover jobbet som privatrådgiver har Heino også været tillidsmand siden 2009. Han er et meget socialt menneske og vil gerne have, at alle har det godt – både med deres arbejde og med hinanden. Det er en af hovedårsagerne til, at han valgte at blive tillidsmand.

- Jeg har det nok som de fleste – mine kolleger er de bedste. Heldigvis har jeg altid været glad for mine kolleger, uanset hvilken filial jeg har været i. Jeg synes, at sammenholdet i Holstebro er rigtig godt. Flere af medarbejderne har været ansat i mange år ligesom mig, men uanset om man er ny eller gammel i gårde, så fungerer vi godt sammen, slutter Heino.

Privat er han gift med Kristina, og parret bor i Mejrup sammen med deres tre børn Mads, Mie og Naya på henholdsvis 15, 13 og 10 år. I fritiden fylder fodbold en del. Heino træner sønnens U16-hold og spiller også selv Old Boys fodbold. Derudover bruger han gerne tid på at følge favoritholdet Liverpool FC, og så snører han også løbeskoene et par gange om ugen. Når der er plads i en ellers travl hverdag, står der også kortklub, tipsklub eller ølbrygning i kalenderen.

Reception

Jubilæet bliver fejret ved en uformel reception torsdag den 1. februar fra kl. 14-16 i filialen i Holstebro. Kunder, familie, venner og kolleger er velkomne.