Karinette har 25-års jubilæum i Vestjysk Bank Hvide Sande

7. SEPTEMBER 2023

Fredag den 15. september kan Karinette Houborg, privatrådgiver i Vestjysk Bank i Hvide Sande, fejre 25-års jubilæum.

Karinette startede som elev i bankens filial i Hvide Sande i 1998 og fortsatte som privatrådgiver, da hun var færdiguddannet. Gennem årene har hun prøvet kræfter med forskellige jobfunktioner i filialen, men de seneste mange år har hun været rådgiver.

- Jeg kan rigtig godt lide at arbejde med mennesker, for det giver en afvekslende hverdag. Umiddelbart kan man måske godt tænke, at det er de samme opgaver med rådgivning hver dag. Men fx er processen med et boligkøb altid anderledes end den forrige, for mennesker er jo forskellige og har forskellige ønsker og behov. Det stiller også krav til mig som rådgiver, og det trives jeg rigtig godt med, fortæller Karinette med et smil.

Sammen med en alsidig har arbejdsdag har kollegerne stor betydning for hendes arbejdsglæde. Alle medarbejdere i filialen bor i byen, og de fleste har været ansat i mange år.

- Vi kender hinanden rigtig godt og har en fantastisk holdånd. Har en kollega travlt, så rykker vi sammen i bussen og løfter i flok. Samtidig har vi det sjovt og kan godt lide at støtte op om lokalsamfundet i fællesskab. Vi serverer gerne kage på stadion eller passer en bod til en af byens arrangementer. Det styrker sammenholdet, siger Karinette.

Både Karinette og hendes mand er opvokset i Hvide Sande, hvor de stadig bor. Sammen har de tre drenge; Phillip på 21 år, som er flyttet til Aarhus samt Victor på 20 år og Hjalte på 17 år. Tidligere har Karinette spillet håndbold i mange år, men i dag bliver fritiden i høj grad brugt på hygge sammen med familie og venner. Derudover nyder hun at slappe af med en god bog.

Reception

Jubilæet bliver fejret ved en uformel reception fredag den 15. september fra kl. 13-16 i filialen i Hvide Sande. Kunder, familie, venner og kolleger er velkomne. Tilmelding er ikke nødvendig.