Lemvig Prisen 2023 går til Heidi Clausen, tidligere formand for Biohuset

Lemvig Prisen er en ærespris, som hvert år bliver givet til en person, forening, virksomhed eller organisation, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme lokalområdet. Det er Vestjysk Bank i Lemvig, der står bag uddelingen af prisen.

Alle borgere har kunnet indstille kandidater, som det forgangne år har gjort en bemærkelsesværdig indsats for, at lokalområdet udvikler sig aktivt og attraktivt. Kandidaterne vurderes af priskomiteen bag Lemvig Prisen, som består af borgmester Erik Flyvholm (formand), lokalredaktør Henrik Lind Jørgensen fra Lemvig Folkeblad, Steen Madsen, formand for Familie- og Kulturudvalget samt Henrik Klejnstrup Sørensen og Palle Haahr Kragh, som begge er fra Vestjysk Bank Lemvig.

Igen i år var kandidatfeltet særdeles stærkt, og det var derfor ikke nogen let opgave, da udvalget mødtes for at finde prismodtageren. Efter en grundig vurdering af kandidaterne, blev udvalget enige om, at dette års pris skulle gå til Heidi Clausen, tidligere formand for Biohuset.

Heidi modtager prisen for sin store indsats i forbindelse med renoveringen af Biohuset, så Lemvig nu har en flot og moderne biograf med lyd i særklasse.

Selve prisoverrækkelsen fandt sted tirsdag den 9. april i Biohuset Lemvig, og her blev baggrunden for valget af Heidi uddybet af Erik Flyvholm, formand for Priskomiteen og Palle Haahr Kragh, filialdirektør i Vestjysk Bank Lemvig/Thyborøn.

- Igen i år var det et stort og godt felt af mange gode nomineringer, men det var et enigt prisudvalg, der valgte, at Heidis gode energi og indsats i Biohuset Lemvig, bl.a. i forbindelse med renoveringen, så absolut fortjener Lemvig Prisen 2023.

Traditionen tro modtog Heidi Clausen også 10.000 kr. fra Vestjysk Bank, som hun skulle give videre til et velgørende formål, og her faldt valget på Lemvig Børne- og Ungdomsfilmklub, som hvert år sørger for, at cirka 700 børn får oplevelser i biografen.