Vestjysk Bank ansætter lokal profil som filialdirektør

5. april 2024

Fremover er det 41-årige Kristina Rolund Lykke, der skal stå i spidsen for Vestjysk Banks filial i hjertet af Esbjerg. Hun har over 20 års erfaring i den finansielle sektor og kommer fra en stilling som erhvervspartner i Jyske Bank i Esbjerg.

Kristina Rolund Lykke er Esbjergenser med stort E. Hun er født og opvokset i byen og har et indgående kendskab til området og dets blomstrende erhvervsliv. Hun har altid arbejdet lokalt og startede sin karriere i Sydbank, hvor hun var ansat i 16 år - først som privatrådgiver og efterfølgende 10 år som erhvervsrådgiver. De seneste otte år har hun været erhvervspartner i Jyske Bank og har primært rådgivet internationale virksomheder.

Nu ser hun frem til at bringe sit lokale kendskab i spil som filialdirektør i Vestjysk Bank.

- Esbjerg er en fantastisk by med mange muligheder. De seneste årtier er der sket en utrolig spændende udvikling, både på havnen og generelt i vores lokale erhvervsliv. Det betyder, at byen vækster og som helhed er inde i en positiv udvikling. Det glæder jeg mig til at støtte op om sammen med Vestjysk Bank, fortæller Kristina og fortsætter:

- Vi er et stærkt team på 23 medarbejdere, som arbejder med henholdsvis privatkunder og erhvervskunder. Vestjysk Bank har en solid position i Esbjerg, som jeg ser frem til at styrke yderligere sammen med min dygtige kollegaer.

Privat bor Kristina i Esbjerg midtby sammen med sin mand Michael og deres tre børn; Karoline på 17 år, Oliver på 14 år og Emma på 11 år. Med tre sportsglade børn bruges fritiden i høj grad på foreningslivet. Den ældste datter er svømmer, mens de to andre børn spiller henholdsvis fodbold i EFB og håndbold i Team Esbjerg. Kristina er selv tidligere elitesvømmer, men i dag holder hun sig i form med træning i fitnesscentret eller en god løbetur.


Yderligere oplysninger: 
Filialdirektør Kristina Rolund Lykke, tlf. 24276329