Ny HR-direktør i Vestjysk Bank

8. SEPTEMBER 2023

Vestjysk Bank har ansat 45-årige Christina Riddersholm som HR-direktør. Hun kommer fra en stilling som HR-chef hos C.F. Møller Architects i Aarhus, hvor hun blandt andet har stået i spidsen for at etablere deres HR-afdeling og -strategi.

Christina Riddersholm har mange års erfaring inden for HR-området, hvor hun har arbejdet som både leder, underviser og konsulent. Med sig til jobbet som HR-direktør bringer hun derfor både solid faglig viden og praktisk erfaring med forretningsdrevet HR-udvikling. Samtidig kender Christina den finansielle sektor, da hun tidligere har været ansat i Danske Bank.

- Jeg har stor respekt for den udvikling og omstilling, banken har været igennem over en årrække, og jeg ser en virksomhed med en høj faglig standard og stolthed, som jeg finder meget inspirerende. Min ambition er, at HR skal være en relevant partner for forretningen i forhold til at kunne bygge videre på det stærke fundament, fortæller Christina Riddersholm og fortsætter:

- HR skal understøtte forretningen og strategien for Vestjysk Bank, så den positive udvikling fortsætter. Det handler i sin essens om, at HR skal bidrage med en strategi, som skal sikre, at banken tiltrækker, fastholder og udvikler de rigtige medarbejdere.

Privat bor Christina Riddersholm i Mårslet sammen med sin mand og deres tre børn på 9, 13 og 17 år. I fritiden finder hun ro i et travlt familie- og arbejdsliv ved at dyrke yoga. Derudover går der pt. en del tid på at træne og lege med familiens nye hundehvalp.