25-års jubilæum i Vestjysk Bank

1. MAJ 2024

Onsdag den 1. maj kan Pernille W. Andersen, servicerådgiver i Vestjysk Banks fiskericenter i Thyborøn, fejre 25-års jubilæum

Det lå egentlig slet ikke i kortene, at Pernille skulle tage en bankuddannelse. Hun begyndte sit arbejdsliv som kontorelev hos en af de lokale smedefirmaer i Thyborøn, og som færdiguddannet kontorassistent søgte hun arbejde i Vestjysk Bank.

Det var meningen, at jobbet blot skulle være midlertidigt, men da Pernille først var kommet inden for dørene, blev hun så glad for at være i banken, at hun efter et års tid startede som bankelev. Dengang havde bankelever mulighed for at komme til Grønland på udveksling, så elevtiden blev afsluttet med tre spændende måneder i Grønlandsbanken.

Efter elevtiden blev Pernille ansat som ungdomsrådgiver i banken, men hun fandt hurtigt ud af, at rollen som servicerådgiver passede bedre, og hun skiftede derfor jobfunktion. Da Vestjysk Bank i 2021 slog dørene op til et nyt fiskericenter blev Pernille servicerådgiver i det nye fiskeriteam.

- Der er stor variation i arbejdet som servicerådgiver, og jeg har altid haft mange spændende udfordringer. Det er en god blanding af administrative og praktiske opgaver og jeg kan rigtig godt lide dialogen med kunderne, fortæller Pernille.

Udover den faglige del af jobbet er det gode sammenhold med kollegerne også en vigtig årsag til, at hun er blevet i banken i 25 år.

- Fiskericentret deler jo lokaler med filialen i Thyborøn, og de fleste af os har arbejdet sammen i mange år, så vi kender hinanden rigtig godt. Vi er nærmest som gamle ægtepar, der næsten ikke behøver at tale sammen, fordi vi ved, hvad hinanden tænker, siger Pernille med et smil.

Privat bor Pernille også i Thyborøn sammen med sine tre børn Mathilde, Rasmus og Caroline på henholdsvis 20, 18 og 16 år. Fritiden bruger hun gerne sammen med familie og venner eller nyder en god gåtur i den friske havluft.