Peter Riis Jacobsen er ansat som ny Private Banking direktør i Vestjysk Bank

1. SEPTEMBER 2023

Vestjysk Bank har ansat 51-årige Peter Riis Jacobsen som direktør for bankens Private Banking afdeling. Han har over 30 års erfaring i den finansielle sektor, og de seneste mange år har ledelse og formuerådgivning været omdrejningspunktet for hans karriere.

Peter Riis Jacobsen kommer fra en stilling som formuechef i Ringkjøbing Landbobank i Holstebro og har tidligere blandt andet været formuecenterchef i Spar Nord. Han har således et indgående kendskab til rådgivning af formuende kunder.

- Jeg brænder for, at vi som rådgivere er proaktive og leverer en ekstra god og
nærværende kundeoplevelse. Indenfor Private Banking rådgiver vi om komplekse forhold i kundernes økonomi. Her gælder det om at gøre det komplekse ukompliceret og dermed give kunden et godt overblik og beslutningsgrundlag, fortæller Peter Riis Jacobsen.

Bankens Private Banking afdeling har base i hjertet af Herning, men rådgiver kunder over hele landet.

- Vestjysk Bank har et stærkt Private Banking koncept, og jeg glæder mig til at vækste bankens andel af Private Banking markedet i Danmark i samarbejde med teamet og filialerne, siger Peter Riis Jacobsen.

Privat bor han i Mejrup ved Holstebro sammen med hustruen Helle. Parret har to voksne børn; Magnus og Caroline på henholdsvis 24 år og 18 år. Fritiden bruges gerne aktivt på gå- og cykelture i den vestjyske natur sammen med familien og indimellem også en løbetur inden arbejdsdagens start. Derudover blev Peter for nogle år siden bidt af kajaksporten og tilbagelægger derfor hvert år mange kilometer på vandet. Samtidig er han kasserer og instruktør i den lokale kajakklub i Holstebro.

Yderligere oplysninger: 
Private Banking direktør, Peter Riis Jacobsen, tlf. 96 63 26 74