Vagtskifte i Vestjysk Banks Landbrugscenter

27. SEPTEMBER 2023

Johannes Elbæk, som har været landbrugsdirektør i Vestjysk Bank siden 2017, har valgt at stoppe af helbredsmæssige årsager. I stedet tiltræder bankens erfarne landbrugschef Finn Lauritsen som ny landbrugsdirektør pr. 1. oktober.

Det er en kompetent og erfaren herre, der pr. 1. oktober overtager posten som landbrugsdirektør i Vestjysk Bank. Finn Lauritsen har arbejdet med landbrugsområdet i banken siden 1988.

- Vi er utrolig glade for, at Finn Lauritsen har sagt ja til at blive ny landbrugsdirektør i Vestjysk Bank. Finn kender allerede mange af bankens landbrugskunder og har stor viden om erhvervets udvikling og vilkår. Han fortsætter linjen efter Johannes Elbæk, som har valgt at stoppe af helbredsmæssige årsager, siger adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen.

Landbruget er et erhverv, som historisk har haft stor betydning for Vestjysk Bank. Det gælder også i dag, hvor banken har et Landbrugscenter i Holstebro. Her sidder bankens landbrugsrådgivere samlet for at sikre vidensdeling, et højt fagligt niveau og kvalitet i rådgivningen af landbrugskunderne. Finn Lauritsen er allerede i dag en del af Landbrugscenteret og ser frem til et fortsat godt samarbejde med både kolleger og kunder.

- Vi har et stærkt team af dygtige og dedikerede rådgivere i Landbrugscenteret. Jeg ser meget frem til at fortsætte det gode samarbejde. Sammen har vi et mål om at tilbyde landbrugskunderne den bedste rådgivning. Derfor følger vi både udviklingen og reguleringen nøje, så vi er på forkant med nye regler og lovkrav, både fra nationalt hold og i EU-regi. Senest har alle rådgivere taget en ESG-uddannelse, så vi kan understøtte landbrugskunderne i den grønne omstilling, fortæller Finn Lauritsen.

Direktørskiftet bliver markeret ved en reception i Vestjysk Bank i Holstebro den 1. november kl. 12.30 -14.30, hvor det er muligt at hilse på både Johannes Elbæk og Finn Lauritsen. Alle er velkommen.

Yderligere oplysninger: 
Adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen, tlf. 96 63 21 04