Vestjysk Bank ansætter ny filialdirektør med solid erfaring i Vejle

2. AUGUST 2023

Fremover er det 47-årige Kenneth Dyrvig Bechmann, der skal stå i spidsen for Vestjysk Bank i Vejle, der ligger i det gamle toldkammer på havnen. Efter tre år som forretningsudviklingsdirektør hos SKOV Advokater vender han nu tilbage til den finansielle sektor.

Kenneth Dyrvig Bechmann kommer med mange års ledelseserfaring og en stor brancheindsigt fra tidligere jobs som blandt andet filialdirektør i henholdsvis Alm. Brand Bank og Saxo Privatbank.

Den nye filialdirektør har også et indgående kendskab til lokalområdet og erhvervslivet i Vejle. Han har boet i byen næsten hele sit liv og har også altid arbejdet lokalt. Derudover har han været næstformand for City Vejle i fem år. Netop det lokale islæt passer godt ind i Vestjysk Bank, som har en ambition om at være Danmarks stærkeste lokalbank.

- I filialen er vi et team på i alt 22 medarbejdere, og sammen med resten af holdet ser jeg frem til at styrke vores position i lokalområdet. Vi har god vækst i privatafdelingen, og vi skal udbygge positionen yderligere med udgangspunkt i vores kerneydelse; den nærværende og personlige rådgivning, fortæller Kenneth Dyrvig Bechmann.

For at styrke fagligheden og tilbuddet til kunderne etableres der i Vejle et erhvervscenter.

- Vestjysk Bank har en plads i markedet, hvor vi har mulighed for at tiltrække endnu flere nye erhvervskunder. Med etableringen af Erhvervscenter Vejle har Vestjysk Bank synliggjort høje vækstambitioner i vores område, som jeg ser frem til at indfri sammen med resten af holdet, siger Kenneth Dyrvig Bechmann.

Privat bor Kenneth sammen med hustruen Camilla og parrets to børn; Gustav på 18 år og Freya på 16 år. Han har en stor passion for cykling, og fritiden bruges gerne på at cykle i skoven eller på de danske landeveje. Kenneth er dog også blevet ramt af padelfeberen, så man kan ofte finde ham på den lokale padelbane.

Yderligere oplysninger: 
Filialdirektør Kenneth Dyrvig Bechmann, tlf. 76 65 52 61