Vestjysk Bank og Vestas fortsætter som hovedsponsorer for Naturkraft

27. JUNI 2023

Med forlængelsen er vi fortsat med til at styrke og udvikle Naturkraft til glæde for både lokale og områdets mange gæster.

Opbakning fra Danmarks stærkeste lokalbank

Banken har været med som hovedsponsor siden det første spadestik og bakker fortsat op.

”Naturkraft er et fantastisk sted, hvor både små og store kan have det sjovt med at lære om naturens kræfter. Samtidig har det potentiale til at tiltrække mange af de turister, som hvert år besøger Vestjylland for at opleve naturen og lokalområdet, der har så meget at byde på. Derfor er det utrolig glædeligt, at der er indgået et samarbejde med Ringkøbing Fjord Museer om den fremtidige drift. Det vil styrke Naturkraft og dets betydning for lokalområdet, og det er vi glade for at støtte op om,”

siger Jan Ulsø Madsen, administrerende bankdirektør i Vestjysk Bank.

Naturkraft er fortsat powered by Vestas

Den store vindmøllevinge foran Naturkraft og nu den nye fulldome oplevelse og udstilling om det vestjyske vindkrafteventyr, som blev indviet af Executive Vice President og COO for Vestas Tommy Rahbek Nielsen, understreger det tætte samarbejde mellem Vestas og Naturkraft.

Ny medvind til Naturkraft

Vindkraft, Vestjylland og Vestas hænger uløseligt sammen, og uden opbakning fra Vestas var Naturkrafts nye vindkraft oplevelse næppe blevet en realitet. Den fortsatte opbakning fra Vestjysk Bank og Vestas giver ny medvind til Naturkraft.

”Det gør en kæmpe forskel, at vi med forlængelsen af hovedsponsoraterne fortsat har opbakning fra lokale aktører som Vestjysk Bank og Vestas. Vi er det seneste år begyndt transformationen af Naturkraft, men partnernes opbakning har afgørende betydning for at vi kan fortsætte vores arbejde med at realisere det potentiale, som Naturkraft har, til gavn for både lokale borgere og de mange turister langs vestkysten.”

udtaler Mette Bjerrum Jensen, direktør i Naturkraft og Ringkøbing Fjord Museer

Få rabat på billetterne netop nu

Vores ambition er, at vores sponsorater også skal komme vores kunder til gode. Derfor får du lige nu 50% rabat på billetten til Naturkraft. Du skal blot bestille dine billetter online på naturkraft.dk - og bruge rabatkoden VB2023NK50. Bemærk at rabatkoden indtastes i indkøbskurven. Tilbuddet gælder kun for kunder i Vestjysk Bank, så brug dit Vestjysk Bank kort ved betaling.

Priser
Voksen: 65 kr. (Normalpris 130 kr.)
Børn: 47,50 kr. (Normalpris 95 kr.)