Gode, loyale kunder er noget, vi gør os fortjent til

Det er fantastisk at drive forretning. At skabe og skalere. Udvide og investere. Men det er samtidig hårdt at stå alene i spidsen med ansvaret. Benhårdt. Det ved vi om nogen i Vestjysk Bank – for vi står altid lige ved siden af. 

Book et møde med os

Mød nogle af vores kunder

Hør vores modige, loyale kunder fortælle deres ærlige historier om op- og nedture. Succeser og satsninger. Og husk: Banker ligner hinanden. Men der er mennesker til forskel.

 

Incosmetics – fra 48 koreanske kartoffelsvampe til millionsucces

Succesen kørte på skinner, da corona-pandemien ramte som et godstog, og både fragtpriser og leveringstider steg med raketfart. Jesper og Elsemarie Østergaard fra Silkeborg-virksomheden Incosmetics skulle tage en stor beslutning. Hurtigt. Så løftede Jesper røret og ringede til sin bankrådgiver Anders.

 

ester & erik – fra fiasko til verdens bedste lys

Far Erik havde drømmen om at starte en lysfabrik sammen med Mor Ester – men hans første lys var så grimme, at hun nægtede at lægge navn til.
Mere end 35 år senere er det i dag sønnen Søren Møller, der driver ”ester & erik”, som gang på gang bliver hyldet for at lave verdens bedste lys.

 

Se dine fordele som erhvervskunde hos os

Vil du også være kunde i en bank, hvor du får personlig og kompetent rådgivning, konkurrencedygtige priser, høj kundetilfredshed og lokalkendskab? Så kontakt os på 96 63 20 00 eller læs mere her, hvor du også kan booke et gratis og uforpligtende møde.

Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed

Udfyld formularen. Så bliver du kontaktet af en af vores rådgivere. Hurtigst muligt.

Er du kunde?
Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up