Sådan siger vores kunder om samarbejdet med os

Vi er glade og taknemmelige over den loyalitet og det gode samarbejde, vi har med vores kunder.

Nordsøfisk oplever at Vestjysk Bank altid har troet på dem

Banken har altid troet på os

Banken har altid troet på os og været en god sparringspartner i forhold til virksomhedens fremtid. Vi har løbende en tæt og konstruktiv dialog om forretningen, så banken kender virksomheden rigtig godt. Hvis vi har en idé, vi gerne vil have taget handling på, er beslutningsprocessen kort. Så har vi en snak med vores rådgiver og får hurtigt en afklaring på, hvordan vi kommer videre med projektet.

— Niels Muff Kristensen, ejer, Nordsø Fisk, Hvide Sande

Birkteq som er erhvervskunde i Vestjysk Bank er glad for deres rådgiver

Vores rådgiver er en aktiv medspiller

Jeg har været kunde i mange år, og banken har altid været en rigtig god samarbejdspartner og kommet med forslag til, hvordan vi kan gøre tingene endnu bedre. Vi er i gang med et generationsskifte, hvor vores rådgiver er en aktiv medspiller. Hun er god til at stille de rigtige spørgsmål og sikre, at vi kommer hele vejen rundt – og så får vi i fællesskab detaljerne på plads.

— Sten Engsig Madsen, direktør, Birk Teq A/S, Herning

Promontage i Herning fortæller at de oplever at de arbejder mod et fæles mål, når de har rådgivning i Vestjysk Bank

Vi arbejder mod et fælles mål

Min rådgiver er min medspiller. Det gør en kæmpe forskel i vores samarbejde, at jeg kan mærke, at vi arbejder mod et fælles mål - at det skal gå godt for min virksomhed. Jeg ved, at jeg kan regne med, at Vestjysk Bank har min ryg.

— Erik Gammelgaard, Administrerende direktør, PRO Montage, Herning

Jm malerfirma oplever at deres rådgiver i Vestjysk Bank kender hele deres familien

Vores rådgiver kender hele familien

Vores samarbejde med banken fungerer upåklageligt. I hverdagen har vi stor glæde af netbanken, der er nem at overskue og betjene. Og har vi alligevel brug for hjælp, kan vi altid kontakte vores rådgiver og få et hurtigt svar. Han er lokal og kender hele familien utrolig godt. Det betyder meget for os.

— Tina og Preben Lindrum, ejere, JM malerfirma, Billund

Au2hjul fra Randers oplever at Vestjysk Bank altid holder sit ord

Min rådgiver holder altid ord

Min rådgiver og jeg har efterhånden fulgtes ad gennem mange år. Han kender min virksomhed, og jeg ved, at jeg altid kan regne med, at han holder ord. Det gør en stor forskel, når jeg har brug for rådgivning, for så ved vi præcis, hvor vi har hinanden. Jeg skal ikke starte forfra hver gang med at fortælle om forretningen.

— Erik Ølgaard Christensen, ejer, Au2hjul, Randers

Jyllandsakvariet oplever at Vestjysk Bank er lydhøre overfor nye idéer

Banken er lydhør over for mine idéer

Min virksomhed har været igennem en kæmpe udvikling de seneste fem år. Det har kun været muligt, fordi banken tror på, at de initiativer, jeg sætter i gang, er de rigtige. Vestjysk Bank kigger ikke kun på tallene, men også på personen bagved. De er lydhøre over for mine idéer og har tillid til, at jeg har kendskab til min branche og ved i hvilken retning, udviklingen går.

— Michael Madsen, indehaver, JyllandsAkvarie, Thyborøn

Nielsen & Søndergaard oplever at deres rådgiver i Vestjysk Bank ikke blot har fokus på tallene

Vores rådgiver har ikke kun fokus på tallene

Vores rådgiver viser en oprigtig interesse i det, vi går og laver. Han har ikke kun fokus på tallene og den klassiske bankforretning, men taler med os om vores idéer. Han har ja-hatten på og vil gerne hjælpe os med at videreudvikle idéerne, så vi kan lykkes med dem og få succes.

— Nikolaj Høstmark Petersen, ejer, Nielsen og Søndergaard, Randers

Ølgod Elektro A/S er en tilfreds kunde i Vestjysk Bank

Vi har tillid til hinanden

Min rådgiver kender mig og min virksomhed rigtig godt. Det betyder, at vi har tillid til hinanden, og at banken kan rykke utrolig hurtigt, når jeg har behov for en afklaring. Det er værdiskabende – både for mig og for banken.

— Jimmy Nielsen, direktør, Ølgod Elektro, Ølgod

Marmorline i Grindsted oplever Vestjysk Bank som en god ven

Jeg har altid oplevet banken som en god ven

Jeg har altid oplevet banken som en god ven, der gerne vil hjælpe med at udvikle min forretning og finde gode løsninger. Min rådgiver er nærværende og let at få fat på, når jeg har brug for det. Samtidig er der hurtige beslutningsprocesser, så jeg inden for kort tid får en afklaring og kan komme videre.

— Regnar Lykke Jensen, direktør, Marmorline & Co. A/S, Grindsted

Jysk Montage i Lemvig er en tilfreds kunde i Vestjysk Bank

Min rådgiver er en vigtig sparringspartner

Vestjysk Bank i Lemvig er en del af det område, jeg bor i, og det betyder bare rigtig meget for mig. Banken bakker op – det oplevede jeg, da min partner og jeg overtog Jysk Montage. Her var min rådgiver en vigtig sparringspartner. Og selvom virksomheden kører godt, ringer min bankrådgiver stadig for at høre, hvordan det går. Alene fordi han er interesseret, hvilket jeg sætter stor pris på.

— Flemming Hansen, direktør, Jysk Montage, Lemvig

Jørgen Hansen fra Roslev som er erhvervskunde i Vestjysk Bank

Banken kan træffe beslutninger hurtigt og lokalt

I Vestjysk Bank har vi altid kontakt til de samme medarbejdere, som kender os og vores virksomhed rigtig godt.  Vi har tillid til hinanden, og det betyder, at banken kan træffe beslutninger hurtigt og lokalt, når vi har behov for det. Banken er vores medspiller, og det er afgørende for mig.

— Jørgen Hansen, adm. Direktør, Roslev Trælasthandel, Holstebro

Fasterholdt Biler er en glad erhvervskunde i Vestjysk Bank

Vi ved, hvor vi har hinanden

Samarbejdet fungerer godt, fordi vores rådgiver kender forretningen. I hverdagen kører tingene jo bare, men når vi har brug for banken, så ved vi, hvor vi har hinanden. Da vi for nogle år siden lavede generationsskifte, var banken med til at sikre, at det blev en god overgang for os allesammen.

— Michael Fasterholdt, Fasterholdt Biler, Billund

Birgit Bodilsen fra Fernando i Viborg er glad for Vestjysk Bank

De er altid gode til at reagere hurtigt

Noget af det bedste ved at have Vestjysk Bank er, at de altid er gode til at reagere hurtigt på vores skiftende behov. Vores hverdag er i høj grad præget af skiftende markedsforhold og nye muligheder. Det har været, og er stadig, gældende under Covid-19.  Derfor er det vigtigt for os at have en samarbejdspartner, der forstår vores virksomhed og kan hjælpe os med at gribe alle mulighederne.

— Birgit Bodilsen, medejer, Fernando, Viborg

Caripo Biler oplever at deres rådgiver er velforbedret og er dygtig til sit arbejde i Vestjysk Bank

Vores rådgiver har sat sig ind i vores branche

Vi har et utrolig godt samarbejde med Vestjysk Bank. De kender os og er altid klar med sparring eller hjælp, når vi har brug for det. Vores rådgiver har sat sig ind i vores branche og er en positiv medspiller, når vi kommer med idéer til, hvordan vi kan udvikle vores virksomhed. Det betyder rigtig meget.

— Henrik Mark Henriksen, direktør, Caripo Biler, Horsens

Malerfirmaet Kjærhus er meget tilfredse med deres erhvervsrådgivning i Vestjysk Bank

Banken er tæt på vores virksomhed

Vi føler, at banken er tæt på vores virksomhed, og det betyder rigtig meget for os. Vores rådgiver er altid let at træffe over telefonen, og har vi brug for lige at se hinanden i øjnene, er der ikke langt til et møde i filialen. Skal der træffes en beslutning, sker det altid hurtigt – vi skal ikke vente på, at det skal igennem tre mand først.

— René Kjærhus, medejer, Malerfirmaet Kjærhus, Horsens

Ditte Maria Kollerup som er ejer af KFS Boligbyg deler sin oplevelse med at være kunde i Vestjysk Bank

Banken ser muligheder frem for begrænsninger

I Vestjysk Bank har jeg mødt det, jeg kalder gode mennesker. Jeg vil beskrive vores samarbejde som både seriøst og tillidsfuldt. Ud over drøftelserne omkring min virksomhed og vores behov, er der altid lidt rum til at tale om mennesker, samfund og tendenser. Det sætter jeg stor pris på. Jeg har altid fået en fair behandling, og banken ser muligheder frem for begrænsninger.

— Ditte Maria Kollerup, ejer, KFS Boligbyg, Farsø

Poul Bojsen fra Bojsen Biler deler sin kundeoplevelse med Vestjysk Bank

Vi oplever stor hjælpsomhed og god service

Vi er rigtig glade for, at vi nu er blevet kunde i Vestjysk Bank. Vi har fra første dag oplevet stor hjælpsomhed og god service. Det er den gode relation til bankens medarbejdere, der gør den største forskel for os. Og så det lokale engagement – Vestjysk Bank bakker op om mange idrætsforeninger i vores område.

— Poul Bojsen, indehaver, Bojsen Biler, Holstebro

Leanon fra Aarhus deler deres positive oplevelser som de har med Vestjysk Bank

Banken kan træffe hurtige beslutninger

Vestjysk Bank er for os lig med nærvær og hurtige beslutningsprocesser. Min erhvervsrådgiver interesserer sig for virksomheden og det marked, vi opererer i. Derfor er han også i stand til at yde saglig sparring og træffe hurtige beslutninger.

— Søren Ankerstjerne, CEO, Lean-On A/S, Aarhus

CO2 Pro fra Ikast er glade Erhvervskunder i Vestjysk Bank

Samarbejdet fungerer rigtig godt

Vores samarbejde med banken fungerer rigtig godt. Vi har altid overholdt vores aftaler, og det samme har vores rådgiver. Derfor har det været super nemt at arbejde med de ønsker, vi er kommet med. Samtidig betyder det meget for os, at de fleste beslutninger kan træffes lokalt, så vi får hurtig respons.

— Henrik Kayerød Jochumsen, CEO & Partner, Co2Pro, Ikast

Give El er glade kunde i Vestjysk Bank

Vores rådgiver kender os rigtig godt

Det betyder meget, at banken er lokal og tæt på. I det daglige klarer vi jo selv mange ting i netbank, men når vi har spørgsmål eller brug for noget, så er det nemt lige at ringe og få et hurtigt svar. Det kan vi, fordi vores rådgiver kender både os og vores to forretninger rigtig godt.

— Bo A. Kristensen, indehaver, Give EL / Kop & Kande, Give

Aros Leasing er glade kunde i Vestjysk Bank

Banken har tillid til os og er vores medspiller

I Vestjysk Bank er der ikke langt fra tanke til handling – og det er afgørende for os. Vi har været igennem en rivende udvikling, og der har banken været vores medspiller. Banken har tillid til os og vores forretningsmodel og sikrer hurtig ekspedition, når vi har brug for det.

— Jakob Laustsen, direktør og medejer, Aros Leasing

Skov Jørgensen VVS er glade kunder i Vestjysk bank

Vestjysk Bank med til at sikre, at vi fik en tryg opstart

Da vi etablerede virksomheden, var Vestjysk Bank med til at sikre, at vi fik en tryg opstart. Når man bliver selvstændig for første gang, betyder det rigtig meget at have en god sparringspartner, som er tæt på og kan hjælpe med at finde den rette vej.

— Henrik Holck Ottosen, direktør/partner, E. Skov Jørgensen, Esbjerg