Hos os er du mere end bare et nummer

Bag spillernumre og kundenumre findes rigtige mennesker. Vi rådgiver mennesker – ikke numre. Og vi hjælper med at få de økonomiske tal til at spille, så du kommer tættere på dit mål.

Vestjysk Bank sponserer lokalt og regionalt

Vestjysk Bank er stolt sponsor i mere end 1.000 foreninger, fordi vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. Arbejdet med sponsorater er en del af Vestjysk Banks profilerings- og markedsføringsindsats. Vores primære strategiske fokus er elite- og breddeidrætten i det midt-, øst og vestjyske, og vores ambition er at være Danmarks stærkest lokalbank. I Vestjysk Bank vil vi sporten, fordi det giver positiv respons, og fordi vi ønsker at give vores bidrag til, at det lokale område fortsat udvikler sig aktivt og attraktivt.

Vi sponserer breddeidrætten med udgangspunkt i de store idrætsgrene som fodbold, håndbold, gymnastik, svømning etc., og vi støtter eliteidrætten i det vestjyske, hvor vi er helt fremme på sponsorfronten i håndboldligaen. Banken satser nemlig stort på, at de tre lokale håndboldhold i dame- og herreligaen, TTH Holstebro og Ringkøbing Håndbold og Lemvig-Thyborøn Håndbold, kan være med til at skabe ekstra synlighed og eksponering for Vestjysk Bank – både lokalt og nationalt.
 

Aktive sponsorater med gensidig værdiskabelse

I Vestjysk Bank vil vi aktive sponsorater. Når vi indgår sponsorater, er det vigtigt for os, at der er tale om aktive partnerskaber, og at samarbejdet også kommer vores kunder til gode. Et sponsorat skal være værdifuldt og give merværdi for alle parter.

Sponsorater vi ikke indgår

Vi støtter ikke:

  • check politiske partier, politiske foreninger eller kandidater
  • check religiøse formål
  • check velgørende formål
  • check enkeltpersoner
  • check rejser og studieture.

Sponsorhenvendelse

Vi bestræber os på at samle vores ressourcer om aktiviteter, der understøtter vores strategi, og som vi kan se et længere perspektiv i. Vi modtager gerne skriftlige henvendelser om et samarbejde. Hver enkelt henvendelse bliver behandlet individuelt, men det er ikke nogen selvfølge, at vi indgår i et samarbejde, selvom initiativet ligger inden for vores strategiske prioriteringer. For at ansøge om et sponsorat bedes du udfylde nedenstående formular.

Du kan også støtte din klub ved at tage en snak med Vestjysk Bank. Det kan der være penge i, ikke kun for dig men også for din idrætsklub. Få op til 2.500 kr. til klubkassen

Ansøgning om sponsorat

Udfyld formularen. Så kontakter vi dig

Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up