William Maskot fra Vestjysk Bank er ude i en sportshal og står foran mål

Vestjysk Bank sponserer lokalt og regionalt

Vestjysk Bank er stolt sponsor i mere end 1.000 foreninger, fordi vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre en forskel.

Vi vil foreningslivet

Arbejdet med sponsorater er en del af Vestjysk Banks profilerings- og markedsføringsindsats og understøtter vores ambition om at være Danmarks stærkeste lokalbank. Vi vil foreningslivet, fordi det skaber sammenhold og har stor betydning for, at de enkelte lokalsamfund i vores markedsområde udvikler sig aktivt og attraktivt – og det vil vi gerne bidrage til.


Vores primære strategiske fokus er elite- og breddeidrætten i bankens markedsområde. Vi sponserer breddeidrætten med udgangspunkt i de store idrætsgrene som fodbold, håndbold, gymnastik, svømning etc. Inden for eliteidrætten støtter vi flere af de store hold inden for fodbold og håndbold, som kan være med til at skabe ekstra synlighed og eksponering for Vestjysk Bank – både lokalt og regionalt. Banken er hovedsponsor for FC Midtjylland, Vejle Boldklub, TTH Holstebro, Ringkøbing Håndbold, Lemvig-Thyborøn Håndbold, GGIF Håndbold og Aarhus United.

William smiler sammen med barn og hendes far

Aktive sponsorater med gensidig værdiskabelse

I Vestjysk Bank vil vi aktive sponsorater. Når vi indgår sponsorater, er det vigtigt for os, at der er tale om aktive partnerskaber, og at samarbejdet også kommer vores kunder til gode. Et sponsorat skal være værdifuldt og give merværdi for alle parter.


Vi støtter ikke:

  • politiske partier, politiske foreninger eller kandidater
  • religiøse formål
  • velgørende formål
  • enkeltpersoner
  • rejser og studieture
William Bamse fra Vestjysk Bank er ude til Lykkeliga og hilse på børn

Sponsorhenvendelse

Vi bestræber os på at samle vores ressourcer om aktiviteter, der understøtter vores strategi, og som vi kan se et længere perspektiv i. Vi modtager gerne skriftlige henvendelser om et samarbejde. Hver enkelt henvendelse bliver behandlet individuelt, men det er ikke nogen selvfølge, at vi indgår i et samarbejde, selvom initiativet ligger inden for vores strategiske prioriteringer. For at ansøge om et sponsorat bedes du udfylde nedenstående formular.

Du kan også støtte din klub ved at tage en snak med Vestjysk Bank. Det kan der være penge i, ikke kun for dig men også for din idrætsklub. Få op til 2.500 kr. til klubkassen.

Læs mere her

Ansøgning om sponsorat

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Dine oplysninger
Oplysninger om foreningen

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata