Invitation til webinar med BankInvest

Deltag i vores spændende webinar onsdag den 7. februar, hvor BankInvests specialister fortæller om den økonomiske vejrudsigt for 2024 og kommer med en opdatering på danske aktier.

Mens det globale aktiemarked leverede flotte to-cifrede afkast i 2023, haltede danske aktier bagefter med en indeksstigning på knap 7%. Hvad skete der, og hvad er udsigterne for de danske børsnoterede virksomheder i 2024? 

Det får du svar på til dette spændende webinar, hvor der vil være indlæg ved BankInvests Chefstrateg Jakob Vejlø og Chefporteføljeforvalter for danske aktier Niels Andersen. 

Program:
Kl. 16.30: Velkomst og introduktion
Kl. 16.38: Økonomisk vejrudsigt v/Chefstrateg Jakob Vejlø
Kl. 16.59: Danske aktier – udvikling 2023 og udsigt 2024 v/ Chefporteføljeforvalter Niels Andersen
Kl. 17.20: Q&A med spørgsmål opsamlet i løbet af eventet (anonymt)
Kl. 17.25: Tak for i dag

Webinaret starter kl. 16.30 og varer ca. 1 time.

Tilmelding og deltagelse
Det er gratis at deltage i webinaret, som afholdes onsdag den 7. februar kl. 16.30. Du skal blot tilmelde dig nedenfor senest tirsdag den 6. februar.

Efter tilmelding modtager du en bekræftelse med et link til webinaret, som du kan se fra din pc, tablet eller smartphone.

Udfyld formularen

Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up