Daniel Hago Jensen 

Privat- og erhvervsrådgiver, Ikast

Kom godt i gang med den grønne omstilling

Vi lever i en tid, hvor bæredygtighed er på alles læber. Forbrugerne efterspørger i stigende grad produkter og løsninger, som tager hensyn til klimaet og miljøet. I takt med, at den grønne omstilling tager fart, bliver der stillet flere og flere krav til virksomhederne om at dokumentere, hvordan de driver en ansvarlig forretning. Kravene kommer både fra lovgivningen, kunder og leverandører.

Book et møde med os

Rådgiver i skjorte svarer på ny kunde i Vestjysk Banks spørgsmål

Stå stærkere med Valified

For mange virksomheder kan det være en svær og ressourcekrævende opgave at komme i gang med den grønne omstilling. I Vestjysk Bank vil vi gerne hjælpe vores kunder godt fra start, og derfor tilbyder vi alle vores E+ kunder gratis adgang til Valified, som gør det nemt at samle, analysere og rapportere om virksomhedens arbejde med bæredygtighed.

Rådgiver i blomstret skjorte og løst lyst hår smiler

Om Valified

Valified er et digitalt værktøj, der giver virksomheden mulighed for at oprette en professionel bæredygtighedsrapport, der kan deles med kunder, investorer og omverden. Alt sammen på et solidt fagligt fundament, så virksomheden står stærkere i konkurrencen.

Kontakt din rådgiver, hvis du ønsker at få adgang til Valified.

Invitation til webinar

Du kan også deltage i et gratis webinar, som giver dig en kort introduktion til de mest anvendte funktioner på platformen, så du får den bedst mulige start med arbejdet omkring bæredygtighed.

Se mere og tilmeld dig webinaret

Sådan styrker Valified virksomhedens konkurrencekraft

Datasynergi & rapportering
Valified gør det let at imødekomme de mange krav fra omverdenen og stå stærkere i konkurrencen.

CO2-beregning af aktiviteter
Med den digitale CO2-beregner er det nemt at udregne virksomhedens CO2-aftryk.

Træf de rigtige beslutninger
I får dataindsigt og overblik, så I kan træffe de rigtige beslutninger og anvende virksomhedens ressourcer bedst muligt.

Profilering & markedsføring
Med Valified kan I vise omverdenen, at I arbejder professionelt med klima og bæredygtighed.

Karina og hendes kolleger hjælper gerne

Uanset hvad dit behov er, kan vi tilbyde dig kompetent rådgivning og sparring. Kontakt din rådgiver eller book et gratis og uforpligtende møde.

Karina Løndal Andersen

Erhvervsrådgiver, erhvervscenter Holstebro-Lemvig

Book et gratis og uforpligtende møde

Udfyld formularen. Så ringer vi til dig og aftaler et tidspunkt.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata