Ejer du en dyreklinik og ønsker et mere personligt og tæt samarbejde med din bank?

Så tag en snak med os både omkring den private og erhvervsmæssige del. Vi er specialister i finansiering af dyreklinikker, dyrehospitaler, landpraksis og produktionsdyrspraksis og har et stort kendskab til branchen.

Book et møde med os

Sådan arbejder vi med dyrlæger

 • check Du får personlig rådgivning med tæt dialog, uanset hvor i landet, du har praksis.
 • check Du får direkte telefonnummer og mail til din egen rådgiver, som vægter tilgængelighed og hurtige svar højt.
 • check Du får individuelle løsninger og konkurrencedygtige produkter.
 • check Du får en bank, du kan stole på - både i gode og dårlige tider.

Vi kan hjælpe dig med at få overblik

 • check Hvordan optimeres driften?
 • check Hvordan sammensættes dine finansieringer mest optimalt?
 • check Hvilke muligheder har du for finansiering?
 • check Hvordan gennemføres et generationsskifte?
 • check Hvordan investeres overskudslikviditet?
 • check Hvad skal du være opmærksom på ved køb, salg eller udvidelse af din praksis?

Vi kan hjælpe dig med at få overblik

 • check Hvordan optimeres driften?
 • check Hvordan sammensættes dine finansieringer mest optimalt?
 • check Hvilke muligheder har du for finansiering?
 • check Hvordan gennemføres et generationsskifte?
 • check Hvordan investeres overskudslikviditet?
 • check Hvad skal du være opmærksom på ved køb, salg eller udvidelse af din praksis?

Hvad mener vores kunder om samarbejdet med os?

Fokus på personlig rådgivning

Vestjysk Banks største force er uden tvivl den personlige kontakt og rådgivning samt stor tilgængelighed. Min rådgiver kender mig, vores forretning og hele branchen, og hun interesserer sig for vores udvikling. Vi kan altid komme igennem på telefonen og får hurtig og præcis sagsbehandling. Desuden er samarbejdet omkring den private del og erhvervsdelen helt eminent. Vi føler os trygge i Vestjysk Bank.

—  Nicolai Jarløv
Dyrlæge, Ph.d.
Medejer af Hørsholm Hestepraksis

Fokus på personlig rådgivning

"Vestjysk Banks største force er uden tvivl den personlige kontakt og rådgivning samt stor tilgængelighed. Min rådgiver kender mig, vores forretning og hele branchen, og hun interesserer sig for vores udvikling. Vi kan altid komme igennem på telefonen og får hurtig og præcis sagsbehandling. Desuden er samarbejdet omkring den private del og erhvervsdelen helt eminent. Vi føler os trygge i Vestjysk Bank".

—  Nicolai Jarløv
Dyrlæge, Ph.d., Medejer af Hørsholm Hestepraksis

Den personlige relation er langt ud over det sædvanlige

Vi er meget glade for den sparring, rådgivning og frem for alt den personlige relation, vi har med vores rådgiver i Vestjysk Bank. Den personlige relation er langt ud over, hvad man ellers oplever, og det giver tryghed, at vores rådgiver kender os og vores baggrund. Hun er helt tæt på, selv om banken ikke ligger i baghaven. Samtidig betyder det meget for os, at banken har et stort kendskab til branchen og forståelse for vores forretning. 

- Nanna Luthersson
Dyrlæge,
Medejer af Hestedoktoren I/S

Den personlige relation er langt ud over det sædvanlige

"Vi er meget glade for den sparring, rådgivning og frem for alt den personlige relation, vi har med vores rådgiver i Vestjysk Bank. Den personlige relation er langt ud over, hvad man ellers oplever, og det giver tryghed, at vores rådgiver kender os og vores baggrund. Hun er helt tæt på, selv om banken ikke ligger i baghaven. Samtidig betyder det meget for os, at banken har et stort kendskab til branchen og forståelse for vores forretning.   

— Nanna Luthersson, dyrlæge, medejer af Hestedoktoren I/S

Vi interesserer os for din branche

I vores storkundeafdeling har vi erhvervsrådgivere, som udelukkende arbejder med dyrlæger. Derfor kender vi branchen og kan bedre hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er bedst for dig og din praksis.

Book et møde med en af vores eksperter

Fordele ved at samarbejde med os

Hos os skal du ikke bekymre dig om at redegøre for udviklingen i branchen. Vi har engagerede og kompetente rådgivere med stort branchekendskab.

Fleksible løsninger, tilgængelighed og hurtige beslutninger er nøgleord for os. Vi er der, når du har brug for os. Lige meget hvor i landet du er.

Vi tilbyder (selvfølgelig) gode produkter og konkurrencedygtige priser.

Tæt relation og gensidigt partnerskab med en bank, du kan stole på. Vi interesserer os for vores kunder og kender deres forretning rigtigt godt.

Vi er med hele vejen

En af vores ledestjerner er, at vi hellere vil lægge planer end aflive drømme. Derfor er vi en bank, du kan stole på – både i gode og dårlige tider. Vi interesserer os for dyrlæger og praksisfinansiering og kan give dig sparring og rådgivning ud over det sædvanlige. Vores brede netværk af revisorer, advokater og klinikmæglere, som alle har indgående branchekendskab, kommer også dig til gode. 

Tilfredse erhvervskunder

Vi er glade og taknemmelige over den loyalitet og det gode samarbejde, vi har med vores erhvervskunder. Vi kender hinanden og prioriterer en tæt dialog, hvilket gør, at vi opbygger en gensidig respekt og forståelse. Vi går op i, at vores kunder oplever, at vi brænder for - og lever op til - vores værdier; nærvær, enkelhed og handling. Samtidig er vi stolte og ydmyge over, at vores kunder samlet belønner vores arbejde med høj tilfredshed.

Kontakt os og få en løsning, der passer dig

Vi er specialister i finansiering af dyreklinikker og dyrehospitaler og rådgiver og hjælper allerede en lang række klinikker. Kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde dig.

Jane Moesgaard Kristoffersen

Erhvervskundechef

phone96 63 27 62

mailE-mail

Jane Moesgaard Kristoffersen

Book et finansieringsmøde

Det er gratis og uforpligtende. Udfyld formularen. Så ringer vi til dig og aftaler et tidspunkt.

Er du kunde?

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up