Ejer du en dyreklinik og ønsker et mere personligt og tæt samarbejde med din bank?

Så tag en snak med os både omkring den private og erhvervsmæssige del. Vi er specialister i finansiering af dyreklinikker, dyrehospitaler, landpraksis og produktionsdyrspraksis og har et stort kendskab til branchen.

Book et møde med os

Brun hund er ved dyrelægen for at få lavet en scanning

Sådan arbejder vi med dyrlæger

  • Du får personlig rådgivning med tæt dialog, uanset hvor i landet, du har praksis.
  • Du får direkte telefonnummer og mail til din egen rådgiver, som vægter tilgængelighed og hurtige svar højt.
  • Du får individuelle løsninger og konkurrencedygtige produkter.
  • Du får en bank, du kan stole på - både i gode og dårlige tider
Danny fra sundhedsteamet i Vestjysk Bank holder møde

Vi kan hjælpe dig med at få overblik

  • Hvordan optimeres driften?
  • Hvordan sammensættes dine finansieringer mest optimalt?
  • Hvilke muligheder har du for finansiering?
  • Hvordan gennemføres et generationsskifte?
  • Hvordan investeres overskudslikviditet?
  • Hvad skal du være opmærksom på ved køb, salg eller udvidelse af din praksis?

Sådan siger nogle af vores kunder om samarbejdet med os

Dyrelæge som er kunde i Vestjysk Bank

Fokus på personlig rådgivning

Vestjysk Banks største force er uden tvivl den personlige kontakt og rådgivning samt stor tilgængelighed. Min rådgiver kender mig, vores forretning og hele branchen, og hun interesserer sig for vores udvikling. Vi kan altid komme igennem på telefonen og får hurtig og præcis sagsbehandling. Desuden er samarbejdet omkring den private del og erhvervsdelen helt eminent. Vi føler os trygge i Vestjysk Bank.

— Nicolai Jarløv, Dyrlæge, Ph.d., Medejer af Hørsholm Hestepraksis

Dyrelæge Sven Erik Garbus som er erhvervskunde i Vestjysk Bank

Vestjysk Bank er en fremragende bank, som er tæt på mig

Det betyder meget, at min rådgiver ved, hvad det vil sige at drive en dyrlægepraksis. Hun kan se mulighederne og har forståelse for de vækstinitiativer, jeg tager, fordi vi er inde i en vækstfase. Hvis der eksempelvis har været tale om investering i nyt udstyr, har det ikke været nødvendigt at forklare, at der i vores branche hurtigt er en god return of investment.

— Svend Erik Garbus, dyrlæge og ejer af Dyrlægehuset Randers

Erhvervsrådgiver taler med kunde om dyrlæge i Vestjysk Bank

Vi interesserer os for din branche

I vores storkundeafdeling har vi erhvervskundechefer, som udelukkende arbejder med dyrlæger. Derfor kender vi branchen og kan bedre hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er bedst for dig og din praksis.

Jane Moesgaard Kristoffersen

Erhvervskundechef, Storkunder Sundhed

Fordele ved at samarbejde med os

Hos os skal du ikke forklare om ydernumre og bekymre dig om prisfastsættelse af goodwill. Vi har engagerede og kompetente rådgivere med stort branchekendskab.

Fleksible løsninger, tilgængelighed og hurtige beslutninger er nøgleord for os. Vi er der, når du har brug for os. Lige meget hvor i landet du er.

Vi tilbyder (selvfølgelig) gode produkter og konkurrencedygtige priser.

Tæt relation og gensidigt partnerskab med en bank, du kan stole på. Vi interesserer os for vores kunder og kender deres forretning rigtigt godt.

Kvindelig sundhedsrådgiver taler med kunde og bank skifte til Vestjysk Bank

Vi er med hele vejen

En af vores ledestjerner er, at vi hellere vil lægge planer end aflive drømme. Derfor er vi en bank, du kan stole på – både i gode og dårlige tider. Vi interesserer os for dyrlæger og praksisfinansiering og kan give dig sparring og rådgivning ud over det sædvanlige. Vores brede netværk af revisorer, advokater og klinikmæglere, som alle har indgående branchekendskab, kommer også dig til gode.

Sølv pokal med hanke

Tilfredse erhvervskunder

Vi er glade og taknemmelige over den loyalitet og det gode samarbejde, vi har med vores sundhedskunder. Vi kender hinanden og prioriterer en tæt dialog, hvilket gør, at vi opbygger en gensidig respekt og forståelse. Vi sætter en ære i, at vores kunder oplever, at vi efterlever vores værdier; nærvær, enkelhed og handling, og vi er stolte af og ydmyge over, at vores kunder samlet belønner vores arbejde med høj kundetilfredshed.

Kontakt os og få en løsning, der passer dig

Vi er specialister i finansiering af dyreklinikker og dyrehospitaler og rådgiver og hjælper allerede en lang række klinikker. Kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde dig.

Book et gratis og uforpligtende møde

Udfyld formularen. Så ringer vi til dig og aftaler et tidspunkt.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata