Mangler du sparring i forhold til udvikling af dit fiskeri?

Overvejer du at ombygge dit fartøj, købe kvoter eller står du midt i et generationsskifte? Så vend det med os. Vi er specialister i rådgivning og finansiering af fiskerierhvervet. Og vi er tilstede i både Thyborøn og Hvide Sande, hvor vi har erhvervsrådgivere, som udelukkende arbejder med fiskeri.

Book et møde med os

Et møde hos os giver dig mulighed for

  • check At få overblik over, hvilke finansierings- og tilskudsmuligheder du har
  • check At få den mest optimale finansieringssammensætning
  • check At få en rådgiver med stort branchekendskab
  • check At blive kunde i en bank, der bakker op om fiskeriet

Sådan siger nogle af vores fiskeri-kunder om samarbejdet med os

Det er et stort plus, at vi nærmest har banken liggende på havnen

Vestjysk Bank kender det lokale fiskeri, og de udfordringer der er for fiskeriet. Jeg kommer jævnligt i banken og får en løs snak om, hvordan det går. Det betyder, at vi kan tage tingene i opløbet, og det er rart at kunne snakke med banken, uden det er fordi, det er ved at gå galt, eller kun når der skal lånes.

— Niels Henrik Bøndergaard, Hvide Sande

Det er et stort plus, at vi nærmest har banken liggende på havnen

"Vestjysk Bank kender det lokale fiskeri, og de udfordringer der er for fiskeriet. Jeg kommer jævnligt i banken og får en løs snak om, hvordan det går. Det betyder, at vi kan tage tingene i opløbet, og det er rart at kunne snakke med banken, uden det er fordi, det er ved at gå galt, eller kun når der skal lånes".

—Niels Henrik Bøndergaard, Hvide Sande

Banken viser interesse i mit fag

Det er svært at holde styr på alle de nye tilskud, ansøgningsfrister og regler. Derfor er det altid rart at blive opdateret og få et overblik fra fagfolk, som kender reglerne. Det var selvfølgelig informationer, som jeg selv kunne have opsøgt – men det får jeg bare ikke gjort. Jeg synes, banken viser en interesse i mit fag via fyraftensmøder og fiskerikonference, hvor vi samtidig kan få en masse nyttig viden. Det er flot gjort af Vestjysk Bank.

- Jan Mathiasen, Hvide Sande

Banken viser interesse i mit fag

"Det er svært at holde styr på alle de nye tilskud, ansøgningsfrister og regler. Derfor er det altid rart at blive opdateret og få et overblik fra fagfolk, som kender reglerne. Det var selvfølgelig informationer, som jeg selv kunne have opsøgt – men det får jeg bare ikke gjort. Jeg synes, banken viser en interesse i mit fag via fyraftensmøder og fiskerikonference, hvor vi samtidig kan få en masse nyttig viden. Det er flot gjort af Vestjysk Bank".

— Jan Mathiasen, Hvide Sande

Vi har flere eksperter, der kan hjælpe dig

Vi har erhvervsrådgivere, som udelukkende sidder med fiskeri. De kender branchen, dit områder og hjælper dig med at finde ud af, hvad der er bedst for dig.

Book et møde med en af vores fiskerieksperter

Fordele ved at samarbejde med os omkring dit fiskeri

Personlig og kompetent rådgiver med branche- og markedskendskab

Fleksible løsninger og hurtige beslutninger

Konkurrencedygtige priser og gode produkter

Tæt relation og gensidigt partnerskab med en bank, du kan stole på

Vi bakker op og interesserer os for fiskeriet

Siden 2015 har Fiskeri Tidende og Vestjysk Bank hvert år afholdt en stor fiskerikonference. De seneste år har vi også kåret Årets Fisker på konferencen. I 2022 vandt Henrik Bloch og Anders Hyre Corell. De to brødre fik prisen for deres ukuelige tro på fiskeriet. I trange tider har de fået fod på eget dæk, de jagter muligheder og er et stærkt forbillede for andre fiskere.

Tilfredse erhvervskunder

Vi er glade og taknemmelige over den loyalitet og det gode samarbejde, vi har med vores kunder. Vi kender hinanden og prioriterer en tæt dialog, hvilket gør, at vi opbygger en gensidig respekt og forståelse. Vi sætter en ære i, at vores kunder oplever, at vi efterlever vores værdier; nærvær, enkelhed og handling, og vi er stolte af og ydmyge over, at vores kunder samlet belønner vores arbejde med høj kundetilfredshed.

Kontakt os og få en løsning, der passer dig

Vi er specialister i fiskeri og finansierer allerede en lang række selvstændige fiskere. Vi er en rådgivningsbank og via vores fleksibilitet, finder vi gode og individuelle løsninger. Kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde dig.

Jørgen Eriksen

Fiskeridirektør

phone96 63 21 26

mailE-mail

Jørgen Eriksen

Henrik Pagaard

Erhvervsrådgiver

phone96 63 26 67

mailE-mail

Henrik Pagaard

Brian Jespersen

Erhvervsrådgiver

phone 96 63 26 60

mailE-mail

Brian Jespersen

Pernille Winkel Andersen

Servicerådgiver

phone96 63 24 12

mailE-mail

Pernille Winkel Andersen


Book et finansieringsmøde

Det er gratis og uforpligtende. Udfyld formularen. Så ringer vi til dig og aftaler et tidspunkt.

Er du kunde?
Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up