Få rådgivning af specialister, som kender lægebranchen

Drømmer du om at købe, flytte eller udvide egen klinik eller praksis? Eller er du en veletableret speciallæge med behov for finansiel sparring? Så tag en snak med os. Vi er en afdeling med et højt branchekendskab og mange års erfaring med rådgivning af læger.

Book et møde med os

Finansiering af praksis

Køb af klinik eller praksis er en stor beslutning, som der ligger mange overvejelser bag. Vi har hjulpet mange af vores nuværende lægekunder igennem samme proces og er klar til at rådgive dig. 

Sammen med dig finder vi den rigtige løsning, der matcher dit behov, og derfor kan finansieringen sammensættes på flere forskellige måder. Denne fleksibilitet kan vi tilbyde, fordi vi har et dybdegående kendskab til lægebranchen. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at skabe et overblik nu og i fremtiden og dermed indgå som en sparringspartner på den økonomiske strategi for din praksis eller klinik.

 

Her får du rådgivning om din samlede økonomi

Vi har fokus på hele din økonomi. Hos os får du rådgivning, der går på tværs af din privat- og erhvervsøkonomi, fordi vi ved, at et godt samspil mellem økonomien i din praksis og din private økonomi er afgørende. Vi har fokus på at finde løsninger, som matcher dit erhvervsøkonomiske behov, men også tilgodeser dine personlige ønsker og drømme for fremtiden.

Fordele ved at samarbejde med os

Hos os skal du ikke forklare om ydernumre og bekymre dig om prisfastsættelse af goodwill. Vi har engagerede og kompetente rådgivere med stort branchekendskab.

Fleksible løsninger, tilgængelighed og hurtige beslutninger er nøgleord for os. Vi er der, når du har brug for os. Lige meget hvor i landet du er.

Vi tilbyder (selvfølgelig) gode produkter og konkurrencedygtige priser.

Tæt relation og gensidigt partnerskab med en bank, du kan stole på. Vi interesserer os for vores kunder og kender deres forretning rigtigt godt.

Hos os får du:

check Individuelle løsninger og konkurrencedygtige produkter.

check Et tæt samarbejde med en rådgiver, der har et stort branchekendskab.

check Personlig rådgivning med løbende dialog, uanset hvor i landet, du har praksis eller klinik.

check En rådgiver du kan ringe og skrive direkte til.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig. Inden tilbudsgivning gennemser vi din nuværende økonomi og kommer med vores bud på eventuelle optimeringsmuligheder og dermed den bedste finansieringsløsning til dig.

Vi har flere specialister, der kan hjælpe dig

Vi har et team, som udelukkende rådgiver læger. Derfor kender vi branchen og kan bedre hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er bedst for dig og din praksis eller klinik.

Book et møde med en af vores eksperter

Tilfredse erhvervskunder

Vi er glade og taknemmelige over den loyalitet og det gode samarbejde, vi har med vores kunder. Vi kender hinanden og prioriterer en tæt dialog, hvilket gør, at vi opbygger en gensidig respekt og forståelse. Vi går op i, at vores kunder oplever, at vi brænder for - og lever op til - vores værdier; nærvær, enkelhed og handling. Samtidig er vi stolte og ydmyge over, at vores kunder samlet belønner vores arbejde med høj tilfredshed.

Kontakt os og få en løsning, der passer dig

Hvis du vil høre mere om finansiering af praksis eller optimeringsmuligheder på din nuværende økonomi, så er du altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Katrine Hvidberg

Erhvervskundechef

phone96 63 25 04

mailE-mail

Katrine Hvidberg

Mette Kjær Ostersen

Erhvervskundechef/Teamleder

phone96 63 22 04

mailE-mail

Mette Kjær Ostersen

Book et finansieringsmøde

Det er gratis og uforpligtende. Udfyld formularen. Så ringer vi til dig og aftaler et tidspunkt.

Er du kunde?
Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up