Mandlig rådgivere smiler til kvindelig kunde og taler om landbrugs rådgivning

Arne Søndergaard Lind

Landbrugsrådgiver, Landbrugscenter

Få specialiseret rådgivning og sparring med udgangspunkt i dit landbrug

Overvejer du at omlægge dit landbrug så det bliver mere bæredygtigt eller står du midt i et generationsskifte? Så vend det med os. Vi er specialister i rådgivning og finansiering af landbrugserhvervet. I Vestjysk Bank har vi etableret et landbrugscenter med erhvervsrådgivere, som udelukkende arbejder med landbrug.

Book et møde med os

Landbrugsrådgivere snakker med hinanden om bankskifte

Et møde hos os giver dig mulighed for:​

  • At få overblik over, hvilke finansierings- og tilskudsmuligheder du har
  • At få den mest optimale finansieringssammensætning
  • At få en rådgiver med stort branchekendskab
  • At blive kunde i en bank, der bakker op om landbruget

Sådan siger flere af vores kunder om samarbejdet med os

Det gør mig tryg, at der er en gensidig forståelse og indsigt

Vestjysk Bank tager sig tid til at forstå vores forretning og den måde, vi driver landbrug på. Uanset om det drejer sig om aktuelle forhold eller den langsigtede strategi, som vi har meget fokus på. Det gør mig tryg, at der er en gensidig forståelse og indsigt, og at banken er villig til at investere den tid, som er nødvendig for at skabe en tillidsfuld relation.

— Kristian L. Karlshøj, Ausumgaard

Det er et partnerskab

Vores familie har været kunde i Vestjysk Bank i 74 år, og vi har gennem alle årene haft et godt og stabilt samarbejde med banken. Både i gode og dårlige tider har jeg en følelse af, at vi spiller på samme hold. Banken har altid øjnene på bolden og er fleksibel i forhold til at se løsninger og muligheder. Det er et partnerskab, som kommer af, at banken har en stor faglig indsigt og forståelse for landbruget.

— Anders Nørgaard, Nørgaard Agro

Rådgiver smiler mens han arbejder med landbrugssager i Vestjysk Bank

Vi besøger dig gerne på din gård

Når du er landbrugskunde i Vestjysk Bank, følger vi din virksomhed tæt. Vi interesserer os for dit landbrug og besøger dig gerne på din gård for at se, hvordan din bedrift fungerer i praksis. Det skaber et bedre grundlag for en god snak om dine finansieringsbehov og muligheder.

Book et møde med en af vores landbrugseksperter 

Martin Hoberg Trankjær

Landbrugsrådgiver, Landbrugscenter

Fordele ved at samarbejde med os omkring dit landbrug

Personlig og kompetent rådgiver med branche- og markedskendskab.

Fleksible løsninger og hurtige beslutninger

Konkurrencedygtige priser og gode produkter.

Tæt relation og gensidigt partnerskab med en bank, du kan stole på.

Kvindelig landbrugsrådgiver smiler

Vi kender landbruget

Vi er en bank med dybe rødder i det vestjyske, og vi har været landbrugets bank lige siden grundlæggelsen i 1874. Derfor har vi også et indgående kendskab til branchen baseret på mange års erfaring som professionel sparringspartner for danske landmænd.

Vores rådgivere har en stor indsigt i branchen og forståelse for de vilkår, som landbruget arbejder under. Vi følger både udviklingen og reguleringen nøje, så vi er på forkant med nye regler og lovkrav fra såvel regeringen som EU.

Sølv pokal med hanke

Tilfredse erhvervskunder

Vi er glade og taknemmelige over den loyalitet og det gode samarbejde, vi har med vores sundhedskunder. Vi kender hinanden og prioriterer en tæt dialog, hvilket gør, at vi opbygger en gensidig respekt og forståelse. Vi sætter en ære i, at vores kunder oplever, at vi efterlever vores værdier; nærvær, enkelhed og handling, og vi er stolte af og ydmyge over, at vores kunder samlet belønner vores arbejde med høj kundetilfredshed.

Kontakt os og få en løsning, der passer dig

Vi er specialister i landbruget og har en stor gruppe rådgivere, som udelukkende arbejder med landbruget. Kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde dig.

Landbrugsdirektør

Landbrugscenter - Kvæg

Landbrugscenter - Svin

Landbrugscenter - Kundeservice

Book et gratis og uforpligtende møde

Udfyld formularen. Så ringer vi til dig og aftaler et tidspunkt.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata