Overvejer du at købe eller udvide egen klinik?

Eller har du brug for sparring i forhold til driften? Så tag en snak med os. Vi er specialister i den private sundhedssektor og har indgående branchekendskab til hele sundhedsområdet.

Book et møde med os

Et møde hos os giver dig overblik

  • check Hvordan optimeres driften?
  • check Hvordan sammensættes dine finansieringer mest optimalt?
  • check Hvilke muligheder har du for (yderligere) finansiering?

Sådan siger nogle af vores kunder om samarbejdet med os

Hurtig og god vejledning giver tryghed

Den afgørende faktor for mit valg af bank var Vestjysk Banks store kendskab til fysioterapifaget – dette samt rådgivers engagement og professionalisme. Hurtig og god vejledning giver en tryghed som ny klinikejer, så man kan holde fokus på det primære – at være fysioterapeut. For mig er det vigtigt med en sparringspartner, der ser muligheder fra start. Det synes jeg, man finder hos Vestjysk Bank.

—  Esben S. Knudsen
Fysioterapeut
Cert. MDT.
Vejen Fysioterapi

Hurtig og god vejledning giver tryghed

"Den afgørende faktor for mit valg af bank var Vestjysk Banks store kendskab til fysioterapifaget – dette samt rådgivers engagement og professionalisme. Hurtig og god vejledning giver en tryghed som ny klinikejer, så man kan holde fokus på det primære – at være fysioterapeut. For mig er det vigtigt med en sparringspartner, der ser muligheder fra start. Det synes jeg, man finder hos Vestjysk Bank".

—Esben S. Knudsen, Fysioterapeut, Cert. MDT., Vejen Fysioterapi

Vestjysk Bank er min sparringspartner

Vestjysk Bank putter ikke kunderne i kasser, men ser på de individuelle forretninger. De laver løsninger, som passer til mig og mine forretninger. Jeg ser Vestjysk Bank som min sparringspartner – de er altid gode at diskutere fremtid og visioner med.


- Thomas Jørgensen
Fysioterapeut,
Protreatment ApS

Vestjysk Bank er min sparringspartner

"Vestjysk Bank putter ikke kunderne i kasser, men ser på de individuelle forretninger. De laver løsninger, som passer til mig og mine forretninger. Jeg ser Vestjysk Bank som min sparringspartner – de er altid gode at diskutere fremtid og visioner med".

— Thomas Jørgensen, Fysioterapeut, Protreatment ApS

Vi har flere eksperter, der kan hjælpe dig

Vi har erhvervsrådgivere, som udelukkende sidder med kunder indenfor sundhedssektoren. Derfor kender vi branchen og kan bedre hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er bedst for dig og din virksomhed.

Book et møde med en af vores sundhedseksperter

Fordele ved at samarbejde med os

Hos os skal du ikke forklare om ydernumre og bekymre dig om prisfastsættelse af goodwill. Vi har engagerede og kompetente rådgivere med stort branchekendskab.

Fleksible løsninger, tilgængelighed og hurtige beslutninger er nøgleord for os. Vi er der, når du har brug for os. Lige meget hvor i landet du er.

Vi tilbyder (selvfølgelig) gode produkter og konkurrencedygtige priser.

Tæt relation og gensidigt partnerskab med en bank, du kan stole på. Vi interesserer os for vores kunder og kender deres forretning rigtigt godt.

Vi er med hele vejen

Vi vil hellere lægge planer end aflive drømme. Vi er en bank, du kan stole på – både i gode og dårlige tider. Vi interesserer os for sundhedsområdet og kan give dig sparring ud over det sædvanlige. Vores brede netværk af revisorer, advokater og klinikmæglere kommer også dig til gode. 

Tilfredse erhvervskunder

Vi er glade og taknemmelige over den loyalitet og det gode samarbejde, vi har med vores sundhedskunder. Vi kender hinanden og prioriterer en tæt dialog, hvilket gør, at vi opbygger en gensidig respekt og forståelse. Vi sætter en ære i, at vores kunder oplever, at vi efterlever vores værdier; nærvær, enkelhed og handling, og vi er stolte af og ydmyge over, at vores kunder samlet belønner vores arbejde med høj kundetilfredshed.

Kontakt os og få en løsning, der passer dig

Vi er specialister i den private sundhedssektor og finansierer allerede en lang række klinikker. Vi er en rådgivningsbank og via vores fleksibilitet, finder vi gode og individuelle løsninger. Kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde dig.

Mette Kjær Ostersen

Erhvervskundechef/Teamleder

phone96 63 22 04

mailE-mail

Mette Kjær Ostersen

Anita Gohr Andersen

Erhvervskundechef

phone96 63 22 25

mailE-mail

Anita Gohr Andersen

Susanne Benedikt Dam

Erhvervskundechef

phone96 63 25 04

mailE-mail

Susanne Benedikt Dam

Book et finansieringsmøde

Det er gratis og uforpligtende. Udfyld formularen. Så ringer vi til dig og aftaler et tidspunkt.

Er du kunde?

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up