Ønsker du et tæt samarbejde med en bank med stort branchekendskab?

Har du brug for sparring i forhold til driften af din klinik? Eller ønsker du at købe eller udvide egen klinik? Så tag en snak med os. Vi er specialister i den private sundhedssektor og har indgående branchekendskab til hele sundhedsområdet.

Book et møde med os

Et møde hos os giver dig overblik

  • check Hvordan optimeres driften?
  • check Hvordan sammensættes dine finansieringer mest optimalt?
  • check Hvilke muligheder har du for (yderligere) finansiering?

Sådan siger nogle af vores kunder om samarbejdet med os

Vestjysk Banks branchekendskab er helt unikt

Den overvejende grund til, at vi valgte Vestjysk Bank som samarbejdspartner, da vi åbnede vores klinik 1. april 2020, er vores rådgivers unikke og ekstremt høje kendskab til og forståelse for vores branche. Anita har arbejdet med klinikfinansiering i mange år og forstår, hvad man skal igennem som ny klinikejer fx i forhold til værdiansættelsen af Goodwill. Desuden er hun også en eminent sparringspartner, netop pga. sit store branchekendskab og netværk. Hun har prøvet mange af tingene før, hvilket har været en stor hjælp for os i opstartsfasen. Hun bakker op og har stor forståelse for en nystartet klinik og de udfordringer, det giver, måske især her under corona. Det giver ro i maven og en tryghed, at hun forstår os og er med os hele vejen.

Rune Gosmer, fysioterapeut og medejer og Kenneth Riis Faurholt, fysioterapeut og medejer,
Hinnerup Fysioterapi & Træning

Vestjysk Banks branchekendskab er helt unikt

”Den overvejende grund til, at vi valgte Vestjysk Bank som samarbejdspartner, da vi åbnede vores klinik 1. april 2020, er vores rådgivers unikke og ekstremt høje kendskab til og forståelse for vores branche. Anita har arbejdet med klinikfinansiering i mange år og forstår, hvad man skal igennem som ny klinikejer fx i forhold til værdiansættelsen af Goodwill. Desuden er hun også en eminent sparringspartner, netop pga. sit store branchekendskab og netværk. Hun har prøvet mange af tingene før, hvilket har været en stor hjælp for os i opstartsfasen. Hun bakker op og har stor forståelse for en nystartet klinik og de udfordringer, det giver, måske især her under corona. Det giver ro i maven og en tryghed, at hun forstår os og er med os hele vejen”.

Rune Gosmer, fysioterapeut og medejer og Kenneth Riis Faurholt, fysioterapeut og medejer, Hinnerup Fysioterapi & Træning

Vestjysk Bank er en fremragende bank, som er tæt på mig

Jeg har for nylig skiftet bank til Vestjysk Bank – både fordi jeg har fået dem anbefalet, og fordi de er så skarpe på mit fagområde. Min rådgiver har et enormt stort branchekendskab og ved nærmest mere om området end jeg gør, så udover at være min rådgiver, er hun også en fantastisk sparringspartner. Mette er topprofessionel, har stor ekspertise og samtidig er hun nærværende, hurtig til at svare og god til at følge op på tingene. Jeg har fået en bank, som er tæt på mig, og jeg oplever, at banken virkelig gerne vil hjælpe.  

- Nichlas Pedersen, fysioterapeut og ejer af Hvide Sande Fysioterapi og Træning.

Vestjysk Bank er en fremragende bank, som er tæt på mig

"Jeg har for nylig skiftet bank til Vestjysk Bank – både fordi jeg har fået dem anbefalet, og fordi de er så skarpe på mit fagområde. Min rådgiver har et enormt stort branchekendskab og ved nærmest mere om området end jeg gør, så udover at være min rådgiver, er hun også en fantastisk sparringspartner. Mette er topprofessionel, har stor ekspertise og samtidig er hun nærværende, hurtig til at svare og god til at følge op på tingene. Jeg har fået en bank, som er tæt på mig, og jeg oplever, at banken virkelig gerne vil hjælpe".  

- Nichlas Pedersen, fysioterapeut og ejer af Hvide Sande Fysioterapi og Træning.

Vi har flere eksperter, der kan hjælpe dig

Vi har erhvervsrådgivere, som udelukkende sidder med kunder indenfor sundhedssektoren. Derfor kender vi branchen og kan bedre hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er bedst for dig og din virksomhed.

Book et møde med en af vores sundhedseksperter

Vi har flere eksperter, der kan hjælpe dig

Vi har erhvervsrådgivere, som udelukkende sidder med kunder indenfor sundhedssektoren. Derfor kender vi branchen og kan bedre hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er bedst for dig og din virksomhed.

Book et møde med en af vores sundhedseksperter

Fordele ved at samarbejde med os

Hos os skal du ikke forklare om ydernumre og bekymre dig om prisfastsættelse af goodwill. Vi har engagerede og kompetente rådgivere med stort branchekendskab.

Fleksible løsninger, tilgængelighed og hurtige beslutninger er nøgleord for os. Vi er der, når du har brug for os. Lige meget hvor i landet du er.

Vi tilbyder (selvfølgelig) gode produkter og konkurrencedygtige priser.

Tæt relation og gensidigt partnerskab med en bank, du kan stole på. Vi interesserer os for vores kunder og kender deres forretning rigtigt godt.

Vi er med hele vejen

Vi vil hellere lægge planer end aflive drømme. Vi er en bank, du kan stole på – både i gode og dårlige tider. Vi interesserer os for sundhedsområdet og kan give dig sparring ud over det sædvanlige. Vores brede netværk af revisorer, advokater og klinikmæglere kommer også dig til gode. 

Tilfredse erhvervskunder

Vi er glade og taknemmelige over den loyalitet og det gode samarbejde, vi har med vores sundhedskunder. Vi kender hinanden og prioriterer en tæt dialog, hvilket gør, at vi opbygger en gensidig respekt og forståelse. Vi sætter en ære i, at vores kunder oplever, at vi efterlever vores værdier; nærvær, enkelhed og handling, og vi er stolte af og ydmyge over, at vores kunder samlet belønner vores arbejde med høj kundetilfredshed.

Kontakt os og få en løsning, der passer dig

Vi er specialister i den private sundhedssektor og finansierer allerede en lang række klinikker. Vi er en rådgivningsbank og via vores fleksibilitet, finder vi gode og individuelle løsninger. Kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde dig.

Mette Kjær Ostersen

Erhvervskundechef/Teamleder

phone96 63 22 04

mailE-mail

Mette Kjær Ostersen

Anita Gohr Andersen

Erhvervskundechef

phone96 63 22 25

mailE-mail

Anita Gohr Andersen

Jane Moesgaard Kristoffersen

Erhvervskundechef

phone96 63 27 62

mailE-mail

Jane Moesgaard Kristoffersen

Katrine Hvidberg

Erhvervskundechef

phone96 63 25 04

mailE-mail

Katrine Hvidberg

Book et finansieringsmøde

Det er gratis og uforpligtende. Udfyld formularen. Så ringer vi til dig og aftaler et tidspunkt.

Er du kunde?
Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up