Ønsker du et tæt samarbejde med en bank med stort branchekendskab?


Har du brug for sparring i forhold til driften af din klinik? Eller ønsker du at købe eller udvide egen klinik? Så tag en snak med os. Vi er specialister i den private sundhedssektor og har indgående branchekendskab til hele sundhedsområdet.

Book et møde med os

Sundhedsteamet er ude og besøge kunder, og de sidder på en briks

Et møde hos os giver dig overblik

  • Hvordan optimeres driften?
  • Hvordan sammensættes dine finansieringer mest optimalt?
  • Hvilke muligheder har du for (yderligere) finansiering?

Sådan siger nogle af vores kunder om samarbejdet med os

Min rådgiver viser en oprigtig interesse

For mig er det særlige ved Vestjysk Bank i høj grad den personlige rådgivning og betjening. Jeg er ikke bare en kunde blandt mange andre, som banken skal tjene penge på. Min rådgiver er meget nærværende og viser en oprigtig interesse. Jeg føler altid, at jeg får rådgivning, som tager udgangspunkt i mine behov og et ønske om at hjælpe mig med at finde de allerbedste løsninger til både mig og min klinik. Derudover er det tydeligt at mærke, at banken har en stor forståelse for branchen og følger med i udviklingen. Jeg skal derfor ikke forklare en masse, hvis jeg har brug for lidt mere økonomisk luft i en periode, fordi der fx kommer nye branchekrav eller rammer.

— Graham Easter, adm. direktør i BeneFit Fyn

Hvide Sande Fysioterapi som er erhvervskunde i Vestjysk Bank

Vestjysk Bank er en fremragende bank, som er tæt på mig

Jeg har for nylig skiftet bank til Vestjysk Bank – både fordi jeg har fået dem anbefalet, og fordi de er så skarpe på mit fagområde. Min rådgiver har et enormt stort branchekendskab og ved nærmest mere om området end jeg gør, så udover at være min rådgiver, er hun også en fantastisk sparringspartner. Mette er topprofessionel, har stor ekspertise og samtidig er hun nærværende, hurtig til at svare og god til at følge op på tingene. Jeg har fået en bank, som er tæt på mig, og jeg oplever, at banken virkelig gerne vil hjælpe.

— Nichlas Pedersen, fysioterapeut og ejer af Hvide Sande Fysioterapi og Træning.

Vi har flere eksperter, der kan hjælpe dig

Vi har erhvervskundechefer, som udelukkende sidder med kunder indenfor sundhedssektoren. Derfor kender vi branchen og kan bedre hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er bedst for dig og din virksomhed.

Fordele ved at samarbejde med os

Hos os skal du ikke forklare om ydernumre og bekymre dig om prisfastsættelse af goodwill. Vi har engagerede og kompetente rådgivere med stort branchekendskab.

Fleksible løsninger, tilgængelighed og hurtige beslutninger er nøgleord for os. Vi er der, når du har brug for os. Lige meget hvor i landet du er.

Vi tilbyder (selvfølgelig) gode produkter og konkurrencedygtige priser.

Tæt relation og gensidigt partnerskab med en bank, du kan stole på. Vi interesserer os for vores kunder og kender deres forretning rigtigt godt.

Rådgivere i Vestjysk Bank er ved fysioterapeut og taler om sundhed

Vi er med hele vejen

Vi vil hellere lægge planer end aflive drømme. Vi er en bank, du kan stole på – både i gode og dårlige tider. Vi interesserer os for sundhedsområdet og kan give dig sparring ud over det sædvanlige. Vores brede netværk af revisorer, advokater og klinikmæglere kommer også dig til gode.

Sølv pokal med hanke

Tilfredse erhvervskunder

Vi er glade og taknemmelige over den loyalitet og det gode samarbejde, vi har med vores sundhedskunder. Vi kender hinanden og prioriterer en tæt dialog, hvilket gør, at vi opbygger en gensidig respekt og forståelse. Vi sætter en ære i, at vores kunder oplever, at vi efterlever vores værdier; nærvær, enkelhed og handling, og vi er stolte af og ydmyge over, at vores kunder samlet belønner vores arbejde med høj kundetilfredshed.

Kontakt os og få en løsning, der passer dig

Vi er specialister i den private sundhedssektor og finansierer allerede en lang række klinikker. Vi er en rådgivningsbank og via vores fleksibilitet, finder vi gode og individuelle løsninger. Kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde dig.

Book et gratis og uforpligtende møde

Udfyld formularen. Så ringer vi til dig og aftaler et tidspunkt.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata