Cafe i Danmark set udefra

Har du brug for en bank med forståelse for store sæsonudsving?

Så tag en snak med os. Vi er specialister i turisme og oplevelsesøkonomi og kender til de muligheder og udfordringer, branchen har.

Book et gratis og uforpligtende møde

Kunde holder møde med sin rådgiver om finansiering gennem banken

Hos os får du

  • En rådgiver, der kender branchen, kan give sparring og har et godt netværk
  • Forståelse for store likviditetsudsving på kreditterne grundet sæsonudsving
  • En rådgiver, der kan se realistiske muligheder frem for begrænsninger
  • Direkte telefonnummer og mail til din egen rådgiver, som vægter tilgængelighed og hurtige svar højt

Sådan siger vores kunder om samarbejdet med os

Vi lægger stor vægt på professionel rådgivning og tætte relationer

Vi har haft den samme rådgiver igennem mange år. Der er en god dialog og forståelse for branchen. Det er ligeledes en stor fordel, at filialen ligger i byen, så Vestjysk Bank hele tiden har fingeren på pulsen og bidrager til udvikling af området. Vi har nemt ved at komme i kontakt med vores rådgiver og oplever personlig og individuel rådgivning, der kommer vores forretninger i Ringkøbing, Søndervig og Hvide Sande til gode. Vestjysk Bank ved, hvad det betyder at drive virksomhed i turistbranchen.

— Carola Reffs Thorup og Mads Peder B. Jørgensen, Cafe Marina ApS, Ejvinds Søndervig ApS, Ejvinds Nørrehus ApS

Know-how er altafgørende

Vestjysk Bank har en stor viden og forståelse for mit erhverv. Det betyder meget, når man skal udvikle og udvide sin virksomhed, at man har en bank, som kender branchen og ved, hvad forretningen kan. Så er know-how altafgørende. Samtidig har banken holdt fast i nærværet gennem alle de år, jeg har været kunde. Medarbejderne er lette at snakke med, og man får altid et hurtigt svar. En spade er en spade, og det kan jeg godt lide.

— Per Blaabjerg, ejer Citycamp Assens A/S

Lene er en af vores eksperter, der kan hjælpe dig

Har du brug for en rådgiver, der kender branchen og har forståelse for at virksomheden de første 5-6 måneder af året kan give underskud?

Så kontakt os.

Book et møde med en af vores erhvervskundechefer

Lene Breindahl

Erhvervskundechef, Storkunder Erhverv

4 gode grunde til at samarbejde med os

Personlig og kompetent rådgiver med stort kendskab til turisme og oplevelsesøkonomi

Fleksible løsninger og hurtige beslutninger

Konkurrencedygtige priser og gode produkter.

Nærhed og en tæt relation til en bank, der er med hele vejen

Rådgiver giver kunde investeringsrådgivning

Forståelse og indsigt i branchen

Når man driver en virksomhed inden for turisme og oplevelser, er der nogle helt særlige forhold, der gør sig gældende. Forretningen er ofte sæsonbetonet, og der er mange faktorer, som kan have indflydelse på omsætningen. Det ved vi i Vestjysk Bank, fordi vi har mange års erfaring med at samarbejde med virksomheder lige fra campingpladser til restauranter og hoteller – og alt det midt imellem. Derfor har vi stor forståelse for de vilkår, branchen arbejder under.

Vi deltager aktivt i netværksarbejde og arrangementer omkring turisme. På den måde udvikler vi os sammen med kunderne og har hele tiden kendskab til de muligheder og udfordringer, branchen har.

Sølv pokal med hanke

Tilfredse erhvervskunder

Vi er glade og taknemmelige over den loyalitet og det gode samarbejde, vi har med vores sundhedskunder. Vi kender hinanden og prioriterer en tæt dialog, hvilket gør, at vi opbygger en gensidig respekt og forståelse. Vi sætter en ære i, at vores kunder oplever, at vi efterlever vores værdier; nærvær, enkelhed og handling, og vi er stolte af og ydmyge over, at vores kunder samlet belønner vores arbejde med høj kundetilfredshed.

Book et gratis og uforpligtende møde

Udfyld formularen. Så ringer vi til dig og aftaler et tidspunkt.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata