4 grunde til at blive kunde

Bliv kunde i en bank med personlig og kompetent rådgivning, konkurrencedygtige priser, høj kundetilfredshed og lokalkendskab.

Book et møde med os

Tilfredse erhvervskunder

Vi er glade og taknemmelige over den loyalitet og det gode samarbejde, vi har med vores kunder. Vi kender hinanden og prioriterer en tæt dialog, hvilket gør, at vi opbygger en gensidig respekt og forståelse.

Vi sætter en ære i, at vores kunder oplever, at vi efterlever vores værdier; nærvær, enkelhed og handling, og vi er stolte af og ydmyge over, at vores kunder samlet belønner vores arbejde med høj kundetilfredshed.

Det mener vores erhvervskunder

Vestjysk Bank passer godt til os

Vi har et nært og tæt samarbejde med Vestjysk Bank – og har været kunder i banken igennem mere end 25 år. Vi kender hinanden rigtig godt og har den tillid og respekt for hinanden, der er så vigtig i et samarbejde. Vi sætter pris på, at beslutningerne bliver truffet hurtigt – og meget gerne lokalt – det gør de i Vestjysk Bank. Derfor passer Vestjysk Bank godt til os.

- Jørgen S. Hansen, adm. direktør i Roslev Trælasthandel A/S

Vestjysk Bank passer godt til os

”Vi har et nært og tæt samarbejde med Vestjysk Bank – og har været kunder i banken igennem mere end 25 år. Vi kender hinanden rigtig godt og har den tillid og respekt for hinanden, der er så vigtig i et samarbejde. Vi sætter pris på, at beslutningerne bliver truffet hurtigt – og meget gerne lokalt – det gør de i Vestjysk Bank. Derfor passer Vestjysk Bank godt til os.”

- Jørgen S. Hansen, adm. direktør i Roslev Trælasthandel A/S

Banken er med os

Det giver ro i hverdagen, at vi ved, at banken er med os. Vi har en rigtig god og tæt relation til Vestjysk Bank. Vi kan altid få fat i vores rådgiver. Hun lytter til vores behov og er meget nem at snakke med om alt vedrørende virksomheden.

— Gitte Kirkegaard Berg, Logitrans, Ribe

Banken er med os

"Det giver ro i hverdagen, at vi ved, at banken er med os. Vi har en rigtig god og tæt relation til Vestjysk Bank. Vi kan altid få fat i vores rådgiver. Hun lytter til vores behov og er meget nem at snakke med om alt vedrørende virksomheden".

— Gitte Kirkegaard Berg, Logitrans, Ribe

Rasmus Sigvardsen

Erhvervsrådgiver, Viborg

Når nogen spørger os, så svarer vi

Som om det skulle være noget særligt at få svar på sine spørgsmål. Det er det heller ikke i vores verden. Vi vender tilbage til alle hurtigst muligt, uanset om du er etableret eller iværksætter.

Book et møde med os

Det er vi kendt for

Personlig og kompetent rådgiver med branche- og markedskendskab

Fleksible løsninger og hurtige beslutninger

Konkurrencedygtige priser og gode produkter.

Tæt relation og gensidigt partnerskab med en bank, du kan stole på

Vi kan se, hvad du mener

Når du fortæller om et projekt eller en udvidelse af forretningen, kan vi se det for os. Det er fordelen ved at være en lokal bank. Vi kender området ud og ind.

Vi er med hele vejen

Vi vil hellere lægge planer end aflive drømme. Vi er en bank, du kan stole på – både i gode og dårlige tider.

 

Så nemt bliver du kunde hos os

1.
Book et møde med en af vores eksperter.

2.
Mødet tager typisk 1 time og handler om dig og din situation.

3.
Resten ordner vi (konti, kort, Netbank og Betalingsservice)

4.
Det er gratis og uforpligtende. Og helt nede på jorden.

Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed

Udfyld formularen. Så bliver du kontaktet af en af vores rådgivere. Hurtigst muligt.

Er du kunde?

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

Har du allerede talt med en rådgiver?

Vil du gerne være kunde og har du allerede talt med en rådgiver? Her kan du sende oplysninger og dokumenter sikkert til banken.

Start

Gode råd fra Finansrådet

keyboard_arrow_up