Markets direktør og investeringsspecialist i Vestjysk Bank

Investeringspleje

Investeringspleje er et investeringsprodukt, hvor vi står for alt det praktiske.

Få et gratis investeringstjek

Vi plejer dine interesser

Vi står selv for den overordnede fordeling af midlerne. Men vi har valgt at lægge plejen af porteføljen i hænderne på nogle af landets bedste investeringsforeninger. Vi er ikke kun bundet op på én udbyder.


Vi overvåger løbende dine investeringer og geninvesterer ud fra din investeringsprofil. På den måde kan vi tilbyde dig et konkurrencedygtigt og attraktivt produkt.

Investeringsrådgiver i Vestjysk Bank taler med kunde om investeringsmuligheder

Få en skræddersyet løsning

Vi kan kombinere en aftale om investeringspleje, så løsningen er skræddersyet til dig og dine behov. Du kan indgå aftalen for både frie-, pensions- og selskabsmidler.

Der er ingen binding ved investeringspleje. Du kan opsige aftalen med 8 dages varsel.

Bæredygtighed

Investeringspleje investerer med det ønske at fremme miljømæssige og sociale karakteristika i mellemhøj grad i henhold til EU's forordning om bæredygtighedsrelaterede oplysninger (Disclosure-forordningen). Investeringspleje har ikke det at investere bæredygtigt som sit mål. Du kan læse mere om tilgangen til bæredygtighed i Produktblad for Investeringspleje, som du finder her.


Du kan læse mere om bl.a. CO2-udledninger og bidrag til FN's verdensmål i de underliggende fonde i Investeringspleje i bæredygtighedsrapporteringen, som du finder her.

De underliggende investeringsforeninger i Værdipleje inddrager både miljø-, sociale- og ledelsesmæssige aspekter, når de udvælger de aktier og obligationer, som de investerer i. Du kan læse mere herom på hjemmesiderne for Sparinvest og BankInvest.

Omkostninger

Inden du investerer, er det vigtigt, at du kender omkostningerne. I Investeringspleje betaler du kurtage samt et porteføljeplejegebyr. I investeringsforeningerne er der løbende omkostninger og transaktionsomkostninger. Disse omkostninger fremgår af central information for det pågældende papir.

Risiko

Vi gør os umage med at sammensætte den rigtige investeringsløsning til dig, men der vil altid være risiko forbundet med investering, og du kan således risikere helt eller delvist at tabe det investerede beløb. Historiske afkast er kun vejledende og ikke nødvendigvis et udtryk for fremtidige afkast.

Book et gratis og uforpligtende investeringsmøde

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt og aftaler et møde.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata