Vestjysk Bank Randers

Ring til os fra kl. 8.30

96 63 20 00

Skriv til os

randers@vestjyskbank.dk

Her finder du os

Vestjysk Bank Randers
Store Voldgade 4
8900 Randers

Åbningstider

Rådgivning:
Mandag - fredag: Efter aftale

Åben ekspedition:
Mandag - fredag: 10.00 - 13.00

Om filialen

Banker ligner hinanden. Men der er mennesker til forskel.
Se dine fordele i Vestjysk Bank
Læs mere om filialen

Filialdirektør - Randers

Privatgruppe - Randers

Erhvervscenter Aarhus-Randers

Private Banking

Services i filialen i Randers

  • Privatrådgivning
  • Erhvervsrådgivning
  • Pengeautomat med euro
  • Pengeautomat med ind- og udbetaling
  • Mønttæller
  • Udlevering af bestilt valuta og kontanter

Vestjysk Bank - din bank i Randers

Tæt på dig i Randers

I Randers ligger din lokale bank centralt på Store Voldgade men med gode parkeringsforhold. Vi kender vores kunder. Og vi lytter til dem. Det gør vi også gerne til dig. Vi er det, vi kalder en kasseløs afdeling. Vi har ingen kontanter og ingen kasse. Til gengæld har vi en ny, moderne pengeautomat, hvor du nemt og gratis kan indsætte og hæve penge døgnet rundt. Du kan også hæve euro i automaten. Du kan fortsat hente anden valuta samt mønter og sedler i afdelingen. Husk blot at bestille det i forvejen her på hjemmesiden.

Historien om en lokal bank

Historien om Vestjysk Bank Randers startede i 1989. Vi startede som banken for små og mellemstore virksomheder på 1. sal i Sct. Mortensgade. I 1995 flyttede vi til vores nuværende lokaler på St. Voldgade og begyndte også at have private kunder. I 2008 blev pladsen for trang, og vi købte og moderniserede derfor naboejendommen. Den kom i brug i 2010.

Dygtige bankfolk

Vestjysk Bank er en af Danmarks 10. største banker. Du kan bruge vores størrelse til noget, når det handler om rådgivning.

Vi har nemlig et af landets bedste netværk inden for bl.a. bolig, pension og investering. Et netværk vi bruger, hvis vi ikke selv har kompetencerne i Randers.

Vi bakker op i Randers

For os er det vigtigt at dyrke sport. På alle niveauer. Og vi er med hele vejen fra nybegynder til professionel. Vores opbakning er stor. Vi er fan af foreningslivet og de frivillige, der står bag.

Der skal engagement og viljestyrke til. I hvert fald hvis du vil skabe et stærkt sammenhold og trygge rammer. Det vil vi. Velkommen i din lokale bank.