Danske kontanter ligger i en bunke

KONTANTEN - pengeautomater

Du kan hæve penge i alle KONTANTEN-automater i hele Danmark uden at skulle betale gebyr.

Vestjysk Bank er en del af KONTANTEN, som er et samarbejde mellem Nokas og en lang række danske banker. Det betyder, at du som kunde i Vestjysk Bank kan hæve penge i alle KONTANTEN-automater i hele Danmark uden at skulle betale gebyr. Du kan også tjekke din saldo, og i mange pengeautomater kan du også indsætte penge og hæve Euro.

Se et kort over, hvor du finder KONTANTEN pengeautomater

Hvor meget kan jeg indbetale i pengeautomaten?

Som privatkunde kan du højst indsætte 20.000 danske kroner pr. løbende måned i KONTANTEN-hæveautomater.

Har du behov for at indsætte mere, skal du kontakte din rådgiver. I den forbindelse vil du blive bedt om at besvare spørgsmål om formålet med indbetalingen samt eventuelt at dokumentere, hvor pengene stammer fra.

Derfor stiller vi spørgsmål

Som bank har vi en vigtig rolle i at forhindre hvidvask og terrorfinansiering. Ifølge hvidvaskloven skal vi nemlig kunne dokumentere, at vi ved, hvem vores kunder er, og at vi forstår, hvordan de bruger banken. Derfor stiller vi spørgsmål og beder om forskellige oplysninger.

Problemer med en pengeautomat?

Du har mulighed for at gøre indsigelse, hvis der går noget galt i forbindelse med en transaktion i KONTANTEN. Det kan fx være, at du har fået udbetalt et forkert beløb, eller at kvitteringen viser et andet beløb end det, du har indbetalt.
Gør indsigelse her

Brug for hjælp?

Virker pengeautomaten ikke, eller har du spørgsmål til KONTANTEN? Nokas support sidder klar til at hjælpe dig på telefon 43 29 35 29.